P. B. , životopis 1418584
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola, Odry, příspěvková organizace
Kadeřník
září 2020 – červen 2022Vyučení
Střední škola řemesel a Odborné učiliště Lipová-lázně
Stravovací a ubytovací služby
září 2017 – červen 2020Vyučení
Praxe 7 let
Cr*********ava
vedoucí směny
leden 2023 – dosud 3 roky
má pracovní naplň: vest tým, zodpovědnost za kvalitu a průběh kavárny, příprava různých káv či pokrmu, motivace týmu,, zaškolování.
Pe*********ájí
Číšník/servírka
2019 – 2023 4 roky a 6 měsíců
organizace a zajištění plynulého chodu restaurace, přijímání a usazování hostů, - přijímání objednávek, stálá komunikace s hosty, - servírování pokrmů a nápojů, - účtování tržeb hostům, vedení pokladny, - objednávání zboží do skladu nápojů, vedení skladové evidence, - příprava a pomoc při pořádání akcí.
Vl*******ovi
Kadeřník
leden 2022 – říjen 2022 10 měsíců
stříhání, barvení nebo mytí,, také odborné rady, jaký účes zvolit nebo jak nejlépe o vlasy pečovat. tahle profese byla vykonávaná v rámci stáže.
Go*********ant
Kurýr
2021 – 2022 1 rok a 6 měsíců
doručovaní pokrmu na danou adresu, komunikace se zákazníky, přijímání objednávek .
Jazyky
angličtinazačátečník
slovenštinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
MacOSPokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Baristický
Teoretická část zahrnuje témata ze světa výběrové kávy: káva jako rostlina, její historie a původ, druhy, pěstování a zpracování kávy, pěstitelské oblasti, chuť kávy, mlýnky a jejich druhy, nastavování, čištění a důležitost správné práce s mlýnkem, parametry espressa a kávová terminologie.
2023
Latte Art
moderní způsob přípravy kávy (většinou cappucina, latte či jiného nápoje z espressa a mléčné pěny), kdy se naléváním mléčné emulze do espressa na hladině nápoje vytváří různé obrazce a tvary.
2023
Barmanský
přípravě míchaných nealkoholických a alkoholických nápojů
2018