Není foto: Michal M.
ID 887567

Michal M. 45 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

SOU Písek

Obchodně podnikatelský obor

1994 – 1999SŠ s maturitou

Praxe 24 let a 4 měsíce

Pr*******ear

Vedoucí skladu

říjen 2021 – dosud 2 roky a 11 měsíců

Vedení celého skladu, příjem zboží, jak administrativně tak fyzicky, z došlých objednávat vytváření výdejek pro expedování, fakturace objednávek i samotná expedice. Zpracovávání vráceného zboží a vytváření dobropisů. Posuzování reklamací. Vedení dvou zaměstnanců.

Sp*********.o.

Vedoucí / manažer prodejny

srpen 2012 – červenec 2021 9 let

Zde jsem pracovaljako Manažer prodejny Sportisimo s.r.o. v Písku Zajišťoval kompletní chod prodejny. Vedl 8 stálých zaměstnanců a 3 brigádníky, zpracovával veškerou administrativu spojenou s chodem prodejny včetně BOZP a PO. Měl jsem zodpovědnost za celou prodejnu včetně zboží.

*********sek

Mistr expedic a balení v potravinářství

červenec 2011 – červenec 2012 1 rok a 1 měsíc

Zde jsem pracoval jako Mistr balící linky. Měl jsem na starosti kompletní chod balíček. Vedl jsem 10 zaměstnanců, plánoval rozpis směn, vypracovával mzdy. Vedl jsem běžnou administrativu potřebnou k chodu a baliček.

MA*****.o.

Oblastní manažer

leden 2009 – prosinec 2010 2 roky

Zde jsem pracoval na pozici Oblastní manažer. Zajišťoval jsem plynulý chod svěřených zakázek, vedení zaměstnanců na zakázkách, rozdělování a kontrola jejich práce, najímání nových zaměstnanců na stávající a nové zakázky. Vypracovával jsem mzdy a fakturace za odvedené práce. Aktivně jsem vyhledával nové zakázky na úklid a dodávku úklidových prostředků, v segmentu lázně, hotely, domovy důchodců, nemocnice, masokombináty a drůbežárny. Psal jsem týdenní a měsíční reporty o své práci.

*********sek

Mistr expedice

duben 2001 – prosinec 2008 7 let a 9 měsíců

Zde jsem pracoval na pozici Výstupní kontroly, ze které jsem se vypracoval na Mistra expedice. Měl jsem na starosti chod celé expedice, vedení 15 zaměstnanců, rozdělování jejich práce a rozepisování směn pracovníků. Plánoval jsem výrobu celého masokombinátu k velikosti prodeje, vedl jsem skladové zásoby v tamním počítačovém programu, zpracovával jsem týdenní inventury. Denní porady s obchodním a výrobním ředitelem o stavu zásob a prodeji zboží. Velice častý kontakt s obchodními zástupci o prodeji, a se zákazníky dojíždějící si sami do masokombinátu nebo volající o důkladném vyexpedování jejich objednávky. Vypracovával jsem mzdy a vedl běžnou administrativu potřebnou pro chod expedice

OM*****.o.

Obsluha čerpací stanice

září 1999 – březen 2001 1 rok a 7 měsíců

Obsluha čerpací stanice

Jazyky

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Zájmy

Rodina, sport, příroda.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45