J. V. , životopis 1171971
Představa o práci
Kde hledám práci
Český Krumlov + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Domovník, správce objektu Ekolog Knihovník Kontrolor v potravinářské výrobě Referent životního prostředí Rostlinolékař Učitel střední školy Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Vychovatel Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Jihočeská Univerzita České Budějovice
Agroekologie (Ekologické zemědělství)
září 2019 – červen 2021Vysokoškolské
Jihočeská Univerzita České Budějovice
Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
září 2016 – červen 2019Bakalářské
SZTŠ Nové Hrady
Rostlinná výroba, pěstitelství
září 1979 – srpen 1983SŠ s maturitou
Praxe 40 let a 9 měsíců
Ro*******rma
Vedoucí provozu / provozní
leden 2022 – červenec 2024 2 roky a 7 měsíců
Provoz penzionů a restaurace
OSVČ
živnostník
květen 1992 – prosinec 2021 29 let a 8 měsíců
Podnikání v gastronomii, kultuře, zemědělství a realitách
ZZ*********lov
THP
leden 1986 – prosinec 1991 6 let
Provozní technický pracovník oddělení laboratoře a oddělení krmiv
Ag*****ice
THP
červenec 1983 – prosinec 1985 2 roky a 6 měsíců
THP servisní oddělení
Jazyky
angličtinazačátečník
němčinamírně pokročilá
ruštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
T - traktory
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Kurz tvůrčího psaní
Psaní textů - články, prezentace
2014
Zavádění systému HACCP
Zavádění systému HACCP do gastronomických provozů
duben 2003
Kurz hygienického minima
Hygienické minimum pro potravinářské a gastronomické provozy
květen 1994