Jiří B. 48 let , životopis 797514
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Chodová Planá + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Nákupčí pro prodejní řetězce Regionální obchodní manažer Ředitel / manažer hotelu Šéfkuchař Vedoucí / manažer prodejny Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Vedoucí úseku prodejny Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední hotelová integrovaná škola Plzeň
kuchař, číšník, cestovní ruch, ekonomie provozu
září 1991 – červen 1995SŠ s maturitou
Praxe 28 let a 10 měsíců
Chodovar s.r.o Restaurace ve Skále
Vedoucí provozu / provozní
listopad 2021 – dosud 2 roky a 8 měsíců
Zajištění celkového provozu restaurace, kolektiv 20 lidí, plánování, ekonomika provozu, směny, zajišťovaní svateb, rautů, firemních akcí. HACCP, PO, BZOP, skladové hospodářství, inventrury, objednávání zboží, zajištění servisních firem.
ing Otakar Stráský
Vedoucí provozu / provozní, šéf kuchař
květen 2020 – říjen 2021 1 rok a 6 měsíců
Vedení kolektivu cca 20 lidí, plánování směn, zajištění objednání zboží, dozor a realizace akcí škol v přírodě a sportovních soustředění, vymýšlení a realizace nových pokrmů a prezentace, skladové hospodářství. HACCP, PO, BZOP
ČS MOL Rozvadov
Vedoucí provozu / provozní
březen 2017 – březen 2020 3 roky a 1 měsíc
Zajištění provozu dvou Čerpacích stanic, kde C 704 je druhou největší stanicí a C 705 patnáctou největší stanici v síti MOL. Práce s kolektivem 40 lidí, zajištění celého provozu, přijímací pohovory, zapracování nových kolegů, skladové hospodářství, stavba akcí, zajištění oprav všech technologií, hospodaření, podklady pro účetní, plánování non stop provozu, odvody tržeb, jednání s obchodními zástupci, jednání s AM a DM, zajištění snižování odpisů a inventury. HACCP, PO, BZOP
Gobius s.r.o
zástupce šéf kuchaře, provozní
leden 2013 – únor 2017 4 roky a 2 měsíce
Zajištění provozu Restaurace, inovace jídelních lístku, zaměření na rauty, svatby, podnikové akce, přijímací pohovory, naskladnění a vyskladnění, zapracování nových kolegů, jednání s obchodními zástupci, podklady pro účetní, uvedení nových podmětů do provozu. HACCP
Ferien Hotel zum Arber
zástupce, šéf kuchař
červen 1999 – prosinec 2012 13 let a 7 měsíců
Zajištění provozu Hotelové kuchyně, objednání zboží, vedení kolektivu, zajištění servisů na opravy, naskladnění zboží v systému a to vše v cizojazyčném kolektivu v Německu
Restaurant Bar Starý Plzenec
nájemce
červen 1998 – květen 1999 1 rok
OSVČ, každodenní činnost spojená s provozen Baru a Restaurace, od nákupu , po obsluhu až po úklid
Škoda jaderné strojírenství
zástupce šéf kuchaře, šéf kuchař
srpen 1995 – květen 1998 2 roky a 10 měsíců
Zajištění provozu velkokapacitní kuchyně, objednávání zboží, vedení kolektivu, tvorba jídelních lístků
Jazyky
ruštinamírně pokročilá
němčinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
E - přípojná vozidla
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Grafické a konstrukční programy
Adobe Photoshop