L. V. , životopis 1349861
Představa o práci
Kde hledám práci
Černá v Pošumaví + 15 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kuchař Recepční v cestovním ruchu Ředitel / manažer hotelu Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SŠ a VOŠ cestovního ruchu České Budějovice
Gastronomie (Společné stravování)
září 2005 – červen 2007SŠ s maturitou
SŠ a VOŠ cestovního ruchu České Budějovice
Kuchař - číšník
září 2002 – červen 2005Vyučení
Praxe 17 let a 6 měsíců
Fo*****aná
Vedoucí hotelu
říjen 2015 – dosud 9 let a 2 měsíce
Zodpovědnost za celý chod hotelu, včetně finančního plánování,personálního řízení, marketingu a zajištění vysoké kvality služeb. Každodenní provoz hotelu, řeší stížnosti hostů a koordinuje činnosti různých oddělení. Klíčové dovednosti zahrnují leadership, organizační schopnosti a znalost hotelového průmyslu.
Fo*****aná
Provozní hotelu
září 2014 – září 2015 1 rok a 1 měsíc
Řízení, organizace a koordinace pracovníků a činností k zabezpečení plynulého provozu. Provádění kontroly dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitropodnikových směrnic. Poskytování informací o poskytovaných službách a jejich cenách zákazníkům. Řešení reklamací a stížností zákazníků. Projednávání a přijímání objednávek včetně vedení evidence. Řízení a kontrola kvality poskytovaných služeb, správnosti pokladních operací a jejich evidence. Jednání s inspekčními orgány. Kalkulace cen poskytovaných služeb. Zabezpečení dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitropodnikových směrnic. Zajišťování technického vybavení a údržby určeného úseku. Proškolování pomocného personálu.
Ho*********aná
Kuchařka
prosinec 2013 – srpen 2014 9 měsíců
Tvoření vhodné skladby pokrmů, sestava jídelního lístku. Příprava teplé, studené a dietní kuchně.
Fo*****aná
Hlavní kuchařka
červen 2008 – prosinec 2013 5 let a 7 měsíců
Přijímání objednávek pokrmů a komunikace s obsluhou hostů. Organizování, řízení a kontrola práce pomocných kuchařů a pomocných sil. Kontrola provádění hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu. Kontrola dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů. Analýza a optimalizace nákladů na zakoupení a zpracování surovin, vyhodnocování ztrát ve výrobě. Sestavování jídelního lístku, návrhy degustačních menu a sledu pokrmů. Přejímka, přezkušování, skladování a konzervace zboží. Stanovení a výpočet množství jednotlivých surovin pro přípravu pokrmů. Volba vhodných technologických postupů pro přípravu pokrmů. Volba vhodného servírovacího nádobí s ohledem na estetickou úpravu pokrmů. Aranžování bufetů, banketů a rautů. Kontrola estetické úpravy a vydávání pokrmů. Tvorba originálních kulinářských receptur. Jednání s dodavateli surovin a gastronomických potřeb. Evidence skladových zásob, odpisy v programu Alto.
Ho*********aná
kuchařka, servírka
červen 2007 – červen 2008 1 rok a 1 měsíc
Odpovědnost za chod servisu restaurace, příprava jídel, vytváření menu.
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
MS Windows XP / Vista / 7Zkušený
Chytrý telefon AndroidZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZkušený
Psaní všemi desetiZkušený
Další programy a počítačové znalosti
Znalost hotelových systému Hores, Alto , Previo, Storyous.
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Moderní gastronomie
Normování, příprava pokrmů, seznamování s novým trendem
únor 2014
Ryby pod vedením p.Jiskry
Příprava ryb, receptůry.
březen 2013
Studená Kuchyně
Tvorba a příprava studených pokrmů.
květen 2005
Vyřezávání ovoce a melounů pod vedením p.Procházky
Vyřezávání a malování na ovoce
březen 2005
Moderní zdobení
ovocné a zeleninové ozdoby, ozdoby z čokolády, cukru, těsta, marcipánu, jedlé květy
únor 2005