Není foto: Lucie V.
ID 1349861

Lucie V. 38 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

SŠ a VOŠ cestovního ruchu České Budějovice

Gastronomie (Společné stravování)

září 2005 – červen 2007SŠ s maturitou

SŠ a VOŠ cestovního ruchu České Budějovice

Kuchař - číšník

září 2002 – červen 2005Vyučení

Praxe 17 let a 4 měsíce

Fo*****aná

Vedoucí hotelu

říjen 2015 – dosud 9 let

Zodpovědnost za celý chod hotelu, včetně finančního plánování,personálního řízení, marketingu a zajištění vysoké kvality služeb. Každodenní provoz hotelu, řeší stížnosti hostů a koordinuje činnosti různých oddělení. Klíčové dovednosti zahrnují leadership, organizační schopnosti a znalost hotelového průmyslu.

Fo*****aná

Provozní hotelu

září 2014 – září 2015 1 rok a 1 měsíc

Řízení, organizace a koordinace pracovníků a činností k zabezpečení plynulého provozu. Provádění kontroly dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitropodnikových směrnic. Poskytování informací o poskytovaných službách a jejich cenách zákazníkům. Řešení reklamací a stížností zákazníků. Projednávání a přijímání objednávek včetně vedení evidence. Řízení a kontrola kvality poskytovaných služeb, správnosti pokladních operací a jejich evidence. Jednání s inspekčními orgány. Kalkulace cen poskytovaných služeb. Zabezpečení dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitropodnikových směrnic. Zajišťování technického vybavení a údržby určeného úseku. Proškolování pomocného personálu.

Ho*********aná

Kuchařka

prosinec 2013 – srpen 2014 9 měsíců

Tvoření vhodné skladby pokrmů, sestava jídelního lístku. Příprava teplé, studené a dietní kuchně.

Fo*****aná

Hlavní kuchařka

červen 2008 – prosinec 2013 5 let a 7 měsíců

Přijímání objednávek pokrmů a komunikace s obsluhou hostů. Organizování, řízení a kontrola práce pomocných kuchařů a pomocných sil. Kontrola provádění hygienicko-sanitační činnosti v kuchyňském provozu. Kontrola dodržování bezpečnostních a hygienických předpisů, dodržování zásad HACCP včetně kritických bodů. Analýza a optimalizace nákladů na zakoupení a zpracování surovin, vyhodnocování ztrát ve výrobě. Sestavování jídelního lístku, návrhy degustačních menu a sledu pokrmů. Přejímka, přezkušování, skladování a konzervace zboží. Stanovení a výpočet množství jednotlivých surovin pro přípravu pokrmů. Volba vhodných technologických postupů pro přípravu pokrmů. Volba vhodného servírovacího nádobí s ohledem na estetickou úpravu pokrmů. Aranžování bufetů, banketů a rautů. Kontrola estetické úpravy a vydávání pokrmů. Tvorba originálních kulinářských receptur. Jednání s dodavateli surovin a gastronomických potřeb. Evidence skladových zásob, odpisy v programu Alto.

Ho*********aná

kuchařka, servírka

červen 2007 – červen 2008 1 rok a 1 měsíc

Odpovědnost za chod servisu restaurace, příprava jídel, vytváření menu.

Jazyky

němčinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

MS Windows XP / Vista / 7Zkušený

Chytrý telefon AndroidZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený

Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

MS OutlookZkušený

Psaní všemi desetiZkušený

Další programy a počítačové znalosti

Znalost hotelových systému Hores, Alto , Previo, Storyous.

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Moderní gastronomie

Normování, příprava pokrmů, seznamování s novým trendem

únor 2014

Ryby pod vedením p.Jiskry

Příprava ryb, receptůry.

březen 2013

Studená Kuchyně

Tvorba a příprava studených pokrmů.

květen 2005

Vyřezávání ovoce a melounů pod vedením p.Procházky

Vyřezávání a malování na ovoce

březen 2005

Moderní zdobení

ovocné a zeleninové ozdoby, ozdoby z čokolády, cukru, těsta, marcipánu, jedlé květy

únor 2005

Zájmy

Cukrařina, plavání , Walking hole

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45