Hana S., Mgr. 47 let , životopis 1361008
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Pedagogická fakulta MU v Brně
Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
2009 – 2011Vysokoškolské
Pedagogická fakulta MU v Brně
Učitelství praktického vyučování
2004 – 2006Bakalářské
Pedagogická fakulta MU Brno
Celoživotní vzdělávání k získání pedagogické způsobilosti mistra odborné výchovy a učitele předmětu praxe
2002 – duben 2004Vyšší odborné
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace
29-59-4 potravinářský průmysl
září 1995 – květen 1998SŠ s maturitou
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace
Cukrář
září 1992 – červen 1995Vyučení
Praxe 29 let a 5 měsíců
St*****ace
Učitel odborných předmětů
srpen 2022 – dosud 2 roky a 4 měsíce
Výuka odborných předmětů
St*****ace
Učitel odborného výcviku
srpen 2017 – srpen 2022 5 let a 1 měsíc
Učitel odborného výcviku pro obor cukrář
HE***** o.
Prodavačka
březen 2017 – srpen 2017 6 měsíců
Prodej výrobků v kantýně, výdej jídla
Gl*********rno
Cukrářka /pekařka
leden 1997 – únor 2017 20 let a 2 měsíce
vedení pracovního kolektivu a výroba cukrářských, pekařských výrobků
Gr*******rno
Cukrářka
červenec 1995 – prosinec 1996 1 rok a 6 měsíců
Výroba cukrářského sortimentu pro zákazníky hotelu
Jazyky
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Kurzy
tradiční cukrářské a pekařské výrobky jižní Itálie
únor 2024
Nové trendy - dezerty 1
červen 2022
Kurz práce s karamelem
duben 2022
Kurz pečení frgálů
únor 2022