Foto: Jana B.
ID 1316053

Jana B. 19 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Kobylisy + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

VOŠ, SOŠP a Gymnázium Evropská 33

Předškolní a mimoškolní pedagogika

září 2020 – květen 2024SŠ s maturitou

Praxe 1 rok a 6 měsíců

*******a 4

Učitel mateřské školky

únor 2024 – březen 2024 2 měsíce

Souvislá praxe v rámci studia v MŠ 5. 2. 2024 - 8. 3. 2024 (4 týdny, 6 hodin denně) Povinnosti: Samostatně jsem pracovala s celou skupinou. Moje práce obsahovala výchovu a vzdělávání zaměřené na získávání vědomostí, dovedností, hygienických a sociálních návyků dětí v rámci školního vzdělávacího programu mateřské školy. Podporovala jsem rozvoj osobnosti dětí předškolního věku, zdravého psychického i tělesného vyvoje, osvojení pravidel, os. hodnot. Nabízela jsem dětem pestré činnosti a využívala jsem při nich svých dovedností jako je např. hra na klavír, na flétnu, zpěvu či prvky z tělesné, dramatické a výtvarné výchovy. Byla jsem dětem vzorem a přirozenou autoritou.

*****110

Vychovatel

říjen 2023 – leden 2024 4 měsíce

Průběžná praxe v rámci studia v ŠD 3.10.2023-16.1.2024 (1 x týdně - 5 hodin denně). Povinnosti: Pracovala jsem pod vedením pedagoga s dětmi samostatně a na každý den jsem si zpracovávala písemnou přípravu.

*******a 4

Učitel mateřské školky

květen 2023 – červen 2023 2 měsíce

Souvislá praxe v MŠ (4 týdny- 5.5.2023-2.6.2023 - 6 hodin denně) Povinnosti: Samostatně jsem pracovala s celou skupinou. Moje práce obsahovala výchovu a vzdělávání zaměřené na získávání vědomostí, dovedností, hygienických a sociálních návyků dětí v rámci školního vzdělávacího programu mateřské školy. Podporovala jsem rozvoj osobnosti dětí předškolního věku, zdravého psychického i tělesného vyvoje, osvojení pravidel, os. hodnot. Nabízela jsem dětem pestré činnosti a využívala jsem při nich svých dovedností jako je např. hra na klavír, na flétnu, zpěvu či prvků z tělesné, dramatické a výtvarné výchovy. Byla jsem dětem vzorem a přirozenou autoritou.

*********a 4

Učitel mateřské školky

říjen 2022 – duben 2023 7 měsíců

Průběžná praxe v rámci studia v MŠ - každá středa (5. 10. 2022 – 19. 4. 2023). Pracovala jsem samostatně s celou skupinou dětí ve všech činnostech (včetně režimových). Na každý den jsem si vypracovávala písemnou přípravu. Obsah a cíle činností, které jsem dětem nabízela, jsem volila po dohodě s p. učitelkou např. podle konkrétního integrovaného bloku z třídního plánu. Celou dobu praxe jsem se maximálně věnovala dětem, reagovala jsem na jejich potřeby a požadavky. Rámcově jsem dodržovala časový rozvrh zařízení (čas jídla, pobyt venku atd.), respektovala zdravotně hygienické a bezpečnostní zásady práce s dětmi i bezpečnosti vlastní. Během praxe jsem taktéž využívala dovednosti hry na klavír, zpěvu a nabízela jsem dětem širokou škálu rozmanitých činností (např. z dramatické, výtvarné či tělesné výchovy).

*********a 4

Učitel mateřské školky

květen 2022 – červen 2022 2 měsíce

Souvislá praxe v rámci studia v MŠ - 2. ročník (2 týdny - 6 hodin denně). Povinnosti: Aktivně se zapojovat do činností dětí, učit se s nimi přiměřeně komunikovat, pomáhat dětem podle pokynů učitelky při režimových činnostech (stolování, převlékání dětí, pobyt venku atd.). Dále samostatné vedení dílčích činností (např. předčítání, zpěv, hra na nástroj) nejprve s malou skupinou dětí, později i s celou skupinou. Mou povinností bylo také každodenní vypracování písemné přípravy a následná reflexe mé práce. Zapojovala jsem se taktéž do akcí MŠ, zdobení třídy, zapisování dokumentace.

*****dní

Vychovatel

červen 2021 – červen 2021 1 měsíc

Souvislá praxe v rámci studia - 1. ročník SOŠP (2 týdny - 6 hodin denně v ŠD) -> asistentsko-motivační praxe. Povinnosti: Aktivně se zúčastňovat činnosti dětí, učit se s nimi přiměřeně komunikovat, pomáhat podle pokynů pedagoga při režimových činnostech. Druhý týden pedagogické praxe samostatně zajišťovat podmínky pro hru skupiny dětí a po konzultaci s pedagogem si připravovat samostatné dílčí řízené aktivity pro celou skupinu dětí. Mým každodenním úkolem bylo také vypracovávat písemnou přípravu a následně reflektovat svou práci. V průběhu praxe jsem se maximálně věnovala dětem, pružně jsem reagovala na přání a podněty dětí, podle potřeby jsem operativně upravovala plánovaný obsah a metody práce. Také jsem respektovala zdravotně hygienické a bezpečnostní zásady při práci s dětmi.

Jazyky

angličtinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Začátečník

Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Další dovednosti

Hra na klavír, hra na flétnu, motivační schopnosti, pedagogický optimismus a takt, diagnostické dovednosti, autodiagnostické dovednosti, vedení skupiny, citlivý a kladný vztah k dětem, trpělivost, porozumění

Kurzy

Turisticko-cyklistický kurz

V rámci studia

červen 2023

Lyžařský kurz

V rámci studia

leden 2022

Plavecký kurz

V rámci studia

červen 2021

Zájmy

Trávím ráda čas v přírodě na procházkách, výletech. Rekreačně chodím plavat či běhat, ale mým hlavním sportem je hraní kuželek. Mezi mé další zájmy patří hudba, tanec a hlídání mazlíčků. Dlouhodobě se věnuji doučování a hlídání dětí. Mým koníčkem je také spolu vedení týmu jakožto praktikantka na dětském táboře.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45