P. S. , životopis 804259
Představa o práci
Kde hledám práci
Karlovy Vary + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Kontrolor výroby Kvalitář Metrolog Plánovač výroby Project manager technicky zaměřený Supervizor výroby Technický ředitel/manažer Technolog výroby Vedoucí výroby Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SOU stavební
Stavebnictví (3 roky obor zedník, 2 roky nástavba)
1995 – 2001SŠ s maturitou
Praxe 21 let a 10 měsíců
Ko*********hří
Technolog senior
červenec 2020 – srpen 2023 3 roky a 2 měsíce
Zabezpečení kvality celého procesu z technologického pohledu. Zlepšování technologických procesů a navrhování úspor. CIP Řízení procesu sanitací technologií, akumulací a zdrojů - plánování, kontrola, vyhodnocení výsledků chemických a mikrobiologických parametrů. Sledování spotřeby sanitačních prostředků a filtrů. Zjištění příčiny u nekorektních sanitací. Stanovení a realizace nápravných a preventivních opatření po analýze výsledků. Tvorba a aktualizace související dokumentace. Vodohospodářství Zdroje Kontrola a řízení procesu čerpání minerální a pitné vody ze zdrojů. Plánování termínů odstavení, údržby, čištění a sanitace zdrojích. Zajištění výměny, čištění a opravy čerpadel. Spolupráce s externím balneologem. Pravidelné odesílání reportů pro zpracování dat pro ČIL (Český inspektorát lázní a zřídel) . Kvartální režijní měření na zdrojích minerální vody. Zajištění odběru a odeslání vzorků, popř. účast při odběru vzorků vody ze zdrojů pro externí analýzy dané zákonem. Tvorba a aktualizace související dokumentace. Úpravna a akumulace vody Řízení procesu úpravy vod, vyhodnocení výsledků chemických a mikrobiologických parametrů. Stanovení a realizace nápravných a preventivních opatření po analýze výsledků. Plánování termínů odstavení, údržby, čištění a sanitace. Tvorba a aktualizace související dokumentace. Metrologie Evidence, kontrola, značení měřidel a etalonů. Stanovení potřeby a zajištění vhodných měřidel s požadovanou přesností. Stanovení lhůty kalibrace pracovních měřidel a interních etalonů. Zajištění interní kalibrace a vystavení protokolu o interní kalibraci. Zajištění externí kalibrace/ověření a následné vyhodnocení výsledků kalibrace/ověření. Tvorba a aktualizace související dokumentace. Audity Provádění interních auditů dle IFS. Křížové audity (podrobný audit jiného oddělení v rámci závodu). Účast při externím auditu dodavatelů materiálu a externím skladu. Účast při externím auditu IFS a kontrol státních orgánů. HACCP Kontrola CCP, člen týmu, podílení se na vytváření plánu HACCP Výroba Vystavení reklamací na dodavatele materiálu. Zajištění blokace a označení neshodného materiálu. Řešení interních neshod. Zjištění příčiny neshody. Vystavení a řešení nápravných/preventivních opatření. Vedení skladu primárních obalů a archivace formulářů. Testování nových materiálů, výrobků. Vyhodnocení SPC hotových výrobků. Monitorování a vyhodnocení rutinních prostojů Zastupování Laborat-ka
Ja*******.s.
Vedoucí výroby
září 2009 – duben 2020 10 let a 8 měsíců
2011 - 2020 Vedoucí výroby 2009 - 2010 Operátor stáčecí linky - údržbář
WI*********.o.
Technik jakosti
červenec 2001 – červen 2009 8 let
2008 - 2009 Technik jakosti - senior 2005 - 2008 Technik jakosti - junior 2003 - 2005 Kontrolor jakosti 2002 - 2003 Manipulační dělník [skladník/zásobovač] 2001 - 2002 Dělník
Jazyky
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
VZV - vysokozdvižný vozík
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MacOS
MS Windows XP / Vista / 7
Chytrý telefon AndroidExpert
Chytrý telefon Apple iOSExpert
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Grafické a konstrukční programy
Adobe Illustrator / Corel Draw
Adobe Photoshop
ERP a účetní software
HeliosZkušený
SAPZkušený
Další programy a počítačové znalosti
MAS, SAP, SCALA, HELIOS, JD Edwards EnterpriseOne, MICROSOFT OFFICE 365, TEAMS, ONE DRIVE apod., LOTUS NOTES
Kurzy
NOVÉ POŽADAVKY NORMY IFS FOOD, VERZE Č.8
červen 2023
INTERNÍ AUDITOR SYSTÉMŮ KVALITY A BEZPEČNOSTI POTRAVIN
Zobrazit certifikát o absolvování
prosinec 2021
„UDRŽOVÁNÍ SYSTÉMU HACCP“
Požadavky na systém HACCP; 12 kroků a 7 principů dle Codex Alimentarius Analýza fyzikálních, biologických a chemických nebezpečí, analýza potravinových alergenů Stanovení kritických kontrolních bodů CCP, kritických limitů, nápravných opatření Monitoring CCP, ověřování systémů HACCP Řešení praktických příkladů
Zobrazit certifikát o absolvování
listopad 2020
ŘP obsluhy vysokozdvižných motorových vozíků skupina A,D,W1
2020
MISTR VE VÝROBĚ
VEDENÍ TÝMU, ZPĚTNÁ VAZBA - HODNOCENÍ A MOTIVACE ZAMĚSTNANCŮ, ŘEŠENÍ KONFLIKTNÍCH SITUACÍ, SDĚLOVÁNÍ NEPŘÍJEMNÝCH ZPRÁV, VEDENÍ PORADY, DELEGOVÁNÍ
Zobrazit certifikát o absolvování
2012