Foto: Zdeněk B.
ID 808344

Zdeněk B. 48 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Technolog potravinářské výroby

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Střední průmyslová škola potravinářská

technologie zpracování masa

1990 – 1994SŠ s maturitou

Praxe 30 let a 6 měsíců

MA*****r.o

Teamleader VAS

září 2021 – dosud 3 roky a 3 měsíce

Vedení týmu (22 podřízených) v masné výrobě. Kompletní zajištění výroby, komunikace napříč firmou, se zákazníky, obchodními zástupci. Administrativní i výrobní činnost.

Ze*****iny

Vedoucí obchodu

srpen 2020 – 2021 1 rok a 5 měsíců

Vedoucí obchodu v rámci nového konceptu Masna Zeman. Celkové vedení prodejny, objednávky, příjem, výroba, prodej, administrativa. 5 podřízených

Bi*******met

Zástupce ved. směny, vedoucí příjmu - konečná pozice

2015 – 2020 5 let a 6 měsíců

příprava vaničkového masa, příjem masa, posuzování kvality, uskladnění, kontrola posloupnosti zpracování, objednávky, inventury, degustace, smyslové hodnocení výrobků, vedení směny, řešení reklamací, administrativa

Th*****ety

Vedoucí / manažer prodejny

2011 – 2015 4 roky a 6 měsíců

zpracování masa z bio chovů, anglický způsob porcování - hov., vep., drůbež, zrání masa za sucha, výroba specialit, porcování steaků, příprava masa pro 2 firemní restaurace - asijská, britská kuchyně, zajištění celkového provozu řeznictví, gastro poradna zákazníkům, každodenní komunikace s majitelem v AJ

Hi*******gue

Butcher shop

květen 2004 – 2011 7 let a 8 měsíců

příprava masa, polotovarů, specialit, zpracovaní ryb, objednávky a příjem zboží - maso, zelenina

Vl*******.o.

Kuchyňský řezník - zástupce šéfkuchaře

prosinec 1997 – březen 2004 6 let a 4 měsíce

příprava masa pro hotová jídla, minutky, speciality, objednávky a příjem surovin pro 3 provozy restaurace

Bo*****.o.

Obchodní zástupce

říjen 1997 – prosinec 1997 3 měsíce

pouze zácvik

Pr*******lus

Vedoucí úseku masa - lahůdky

1994 – 1997 3 roky a 6 měsíců

příprava zákaznického masa pro pult, baleného masa, objednávání , příjem masa

Jazyky

angličtinazačátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Chytrý telefon Apple iOSZačátečník

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Začátečník

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

MS OutlookPokročilý

Kurzy

Socialní inženýrství

Zobrazit certifikát o absolvování

2023

Bezpečnost potravin

Zobrazit certifikát o absolvování

2022

Informační bezpečnost

Zobrazit certifikát o absolvování

2022

Kurz vaření v konvektomatu

kompletní obsluha kovektomatu

září 2020

Wagyu

porcování, zpracování a degustace japonského masa

březen 2017

Haccp

pravidelné školení - Hilton Prague

2004

Zájmy

rodina, příroda, památky, kultura, gastroturistika

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45