L. V. , životopis 1402986
Vzdělání Vysokoškolské
Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT Praha
Technologie potravin
září 2007 – červen 2013Vysokoškolské
Sportovní gymnázium, Kladno
Všeobecné zaměření
září 1999 – červen 2007SŠ s maturitou
Praxe 12 let a 5 měsíců
Dr*****.o.
Specialista vývoje
srpen 2013 – dosud 12 let a 5 měsíců
vývoj nových výrobků na základě požadavků marketingu až ke schválení receptury, úzká spolupráce s marketingem, následná koordinace celého procesu při zavádění nově vyvinutých výrobků na trh (příprava vzorků, první míchání, kontrola), harmonizace stávajících receptur, výběr a schvalování nových surovin, komunikace s dodavateli, tvorba textů na obaly v souladu s platnou potravinářskou legislativou, spolupráce při testování a zavádění nových, alternativních obalů výrobků, kontrola a správa specifikací pro stávající suroviny, aktivní komunikace a spolupráce při vývoji výrobků určených pro český trh, ale vyráběných v maďarském závodě, provádění senzorických analýz, člen týmu HACCP
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Kurzy
Osvědčení ISO 22000:2018
Seznámení s požadavky normy o bezpečnosti potravin
Zobrazit certifikát o absolvování
prosinec 2023
Osvědčení vybraného posuzovatele pro senzorickou analýzu
senzorická analýza
Zobrazit certifikát o absolvování
září 2023