O. H. , životopis 1316887
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, České Budějovice, Senovážné náměstí 12
Kuchař - číšník (Kuchař - číšník)
září 1990 – červen 1994SŠ s maturitou
Praxe 12 let a 1 měsíc
HS*********ány
Šéfkuchař
duben 2017 – červen 2024 7 let a 3 měsíce
zodpovědnost za chod hotelové restaurace; vedení menšího týmu lidí; dodržování HACCAP; objednávky a psaní menu
Mi*****and
Zástupce šéfkuchaře
září 2015 – květen 2016 9 měsíců
vedení týmu kuchařů v nepřítomnosti manažera kuchyně; objednávky zboží; administrativa spojená s hygienickými předpisy, plánování a spolupráce s managementem
Mi*******and
Zástupce šéfkuchaře
září 2012 – červen 2014 1 rok a 10 měsíců
organizace denních povinností spojených s úspěšným provozem restaurace, dodržování hygienických předpisů, objednávky zboží
RB*****and
Zástupce šéfkuchaře
březen 2011 – červen 2012 1 rok a 4 měsíce
příprava a výdej pokrmů v konceptu moderního gastro pubu; spolupráce s managementem; objednávky zboží; příprava směny na denní provoz
Mi*******and
Zástupce šéfkuchaře
červen 2009 – duben 2010 11 měsíců
Plánování směn, mise en place, kontrola dodržování technologických postupů, spolupráce s vedením, organizace denních povinností spojených s provozem restauračního zařízení
Jazyky
angličtinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
The Level 3 Award in Managing HACCP in Catering
Systém pro výčet kritických bodů při výrobním či jiném procesu v potravinářství
Zobrazit certifikát o absolvování
leden 2015
Level 3 Supervising food Safety
Certifikát základních hygienických předpisů pro vedeni lidí v cateringovém odvětví
Zobrazit certifikát o absolvování
leden 2012