Foto: Miroslav Č.
ID 1381483

Miroslav Č. 51 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha + 5 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Kuchař Šéfkuchař

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Střední odborné učiliště stravování a služeb

kuchař - číšník

1992 – 1993Vyučení

Střední odborné učiliště strojní

strojírenství

1987 – 1992SŠ s maturitou

Praxe 29 let a 2 měsíce

M *****.o.

Šéfkuchař

září 2024 – dosud 4 měsíce

spuštění provozu

Qu*****.s.

Zástupce šéfkuchaře

červen 2024 – září 2024 4 měsíce

Catering: rauty, koktejly, bankety, svatby Banketní centrální kuchyně

Ko*********oup

Šéfkuchař

duben 2022 – květen 2024 2 roky a 2 měsíce

• Restaurace: česká kuchyně • Catering: rauty, koktejly, bankety, svatby • Sestavení jídelního lístku, a jeho aktualizace • Skladové hospodářství, inventurní systém, kalkulace • Zaškolování veškerého personálu

Ho*****aha

Šéfkuchař

říjen 2007 – březen 2022 14 let a 6 měsíců

• Restaurace: mezinárodní kuchyně • Catering: rauty, koktejly, bankety, svatby • Sestavení jídelního lístku, a jeho aktualizace • Skladové hospodářství, inventurní systém, kalkulace • Zaškolování veškerého personálu

Ho*********Pub

Šéfkuchař

duben 2006 – září 2007 1 rok a 6 měsíců

• Restaurace: česká, francouzská, asijská a italská kuchyně, • Catering: rauty, koktejly, bankety, svatby • Zahrádka: gril • Sestavení jídelního lístku, a jeho aktualizace • Zaškolování veškerého personálu

Pi*********nci

Šéfkuchař

září 2000 – leden 2006 5 let a 5 měsíců

• Restaurace: italská kuchyně, mediteranská kuchyně • Fast food: česká kuchyně • Catering: rauty, koktejly, bankety, firemní občerstvení, rozvoz • Zahrádka: gril • Sestavení jídelního lístku, aktualizace: 1x ročně • Zaškolování veškerého personálu v kuchyni

Ca*******ria

Zástupce šéfkuchaře

1999 – 2000 1 rok a 6 měsíců

• Restaurace: kuchyně francouzská, mediteranská • Pizzeria • Zahrádka • Sestavení jídelního lístku a jeho aktualizace • Zaškolování veškerého personálu v kuchyni

Le*****éne

Kuchař - studená kuchyně, cukrárna

1998 – 1999 1 rok a 6 měsíců

• Francouzská kuchyně Restaurant od roku 1999 oceňován BIB Gourmand v prestižním průvodci Michelin Europe. Získal cenu za psychicky náročnou a vyčerpávající práci personálu, která vrcholí potěšením a nadšením u svých zákazníků.

Me*********his

Steak kuchař / Zástupce šéfkuchaře / Šéfkuchař

1997 – 1998 1 rok a 6 měsíců

• Francouzská, italská kuchyně • Catering.

Re*********kou

Barman / Kuchař

1996 – 1996 6 měsíců

barman kuchař

Pi*********ova

Pizzař

1995 – 1995 6 měsíců

Pizzař

St*********ace

Vrchní

1994 – 1994 6 měsíců

vrchní číšník

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

MacOSPokročilý

MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý

Chytrý telefon Apple iOSPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Zájmy

Rodina, foto, sport, četba faktu, sochaření

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45