Není foto: L. N.
ID 1384053

L. N.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Je nám líto, tato osoba aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky. Podívejte se na podobné uchazeče, kteři by Vás mohli zajímat

Chtějí pracovat jako:

Vzdělání Bakalářské

ONPU - Oděsa

Strojírenství - Strojírenská technologie

srpen 2011 – duben 2015Bakalářské

Praxe 9 let a 2 měsíce

VA*********aha

Šéfkuchař sushi

listopad 2022 – dosud 2 roky a 4 měsíce

Vedení kuchyně a týmu – organizace práce kuchařů během směn, zajištění hladkého chodu kuchyně. Specializace na sushi – příprava tradičních i moderních sushi pokrmů s důrazem na estetiku, kvalitu a čerstvost. Školení zaměstnanců – rozvoj dovedností kuchařů, zvyšování efektivity týmu. Řízení zásob – plánování spotřeby surovin, komunikace s dodavateli a kontrola skladových zásob.

Ya*********ina

Majitel Sushi restaurace

listopad 2020 – únor 2022 1 rok a 4 měsíce

Řízení provozu a strategie – odpovědnost za celkový chod podniku, zvyšování zisku a budování spokojenosti zákazníků. Nábor a školení – řízení personální politiky, nábor a trénink zaměstnanců s cílem udržet vysoký standard služeb. Kontrola kvality a tvorba nabídky – dohled nad aktualizací menu a kvalitou podávaných jídel. Finanční správa – řízení rozpočtu, kontrola nákladů a zajištění souladu s legislativními předpisy.

BE*****ina

Zástupce šéfkuchaře (Sous Chef)

červen 2017 – srpen 2020 3 roky a 3 měsíce

Kontrola kvality a standardů – zajištění špičkové kvality surovin a pokrmů dle gastronomických standardů. Nákup a logistika surovin – efektivní plánování a řízení nákupů s důrazem na čerstvost a efektivní využití zásob. Školení a vedení týmu – vzdělávání kuchařů, zlepšování jejich odbornosti a spolupráce v týmu. Tvorba menu – kreativní návrh nových pokrmů s cílem uspokojit zákaznické preference a sledovat kulinářské trendy.

MA*****ina

Kuchař univerzál

březen 2015 – květen 2017 2 roky a 3 měsíce

Příprava a prezentace jídel – specializace na burgery, steaky, saláty a polévky s důrazem na kvalitu a estetiku podávaných pokrmů. Zajištění surovin – pečlivá příprava ingrediencí a organizace pracovního prostoru pro hladký chod kuchyně. Dodržování hygienických standardů – řízení skladových zásob a udržování čistoty na pracovišti.

Jazyky

češtinapokročilý začátečník

angličtinapokročilý začátečník

ruštinavýborná

ukrajinštinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Expert

MacOSZkušený

Chytrý telefon AndroidExpert

Běžná práce na počítači

MS OutlookExpert

Dovednosti

Mé silné stránky

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45