Foto: Jiří H.
ID 601471

Jiří H. 35 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Staré Město + 15 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání Vyučení bez maturity

Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace

Kuchař - číšník (Kuchař)

2005 – 2008Vyučení

Praxe 16 let a 2 měsíce

Ca*****via

Šéfkuchař

duben 2024 – dosud 9 měsíců

Kompletní vedení kuchyně, inventury, kontrola a hlídání nákladů, vytváření menu, rozpis směn, aktivní vaření.

Ho*****áda

Šéfkuchař

červenec 2020 – 2023 3 roky a 6 měsíců

Sestavování jídelních lístků, dohled nad personálem kuchyně.

Gr*****ary

Sous chef

leden 2017 – duben 2020 3 roky a 4 měsíce

Vedení 45 členného týmu kuchyně. Instruktor pro učnovské středisko. Příprava rautů, penzí, aktivní vaření, příprava velkokapacitních akcí, plánování směn, tvorba kalkulaci, odpisy surovin, kontrola HCCP, tvorba jídelních lístků, Zajišťování celkového chodu kuchyně a administrativní práce spojená s gastronomií

He*******gie

Chef de partie

duben 2013 – prosinec 2016 3 roky a 9 měsíců

příprava minutkových jídel, vedení celého úseku kuchyně, zodpovědnost za menší tým lidí, kontrola HCCP

Wa*****ant

Kuchař - vedoucí směny

prosinec 2011 – březen 2013 1 rok a 4 měsíce

Vedoucí směny v Německu. Příprava akcí, ratů, cateringů, plánování směn, rozvrh akcí, objednávky, vedení malého týmu lidí

Sa*********ary

Kuchař - šéf studené kuchyně

únor 2009 – prosinec 2011 2 roky a 11 měsíců

Šéf studené kuchyně. Příprava rautů, penzovních bufetů, objednávání zboží, kontrola hygienických norem a dodržování postupů. Celková zodpovědnost za kolegy na studené kuchyní

St*****rge

Kuchař

červen 2008 – leden 2009 8 měsíců

Příprava teplých a studených pokrmů

Jazyky

němčinazačátečník

angličtinazačátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Další programy a počítačové znalosti

Absolvovaný kurz počítačového programování zakončený Certifikátem.

Dovednosti

Mé silné stránky

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Kurzy

příprava ryb a mořských plodů

technologický postup přípravy mořských ryb a plodů moře, vykoštování a celková práce se surovinou.

květen 2018

příprava steaku a zpracování masa

práce s masem, zpracování, vykoštování, technologická příprava steaků

červenec 2017

Tvorba webovývh stránek a programování

základní znalost tvorby webových stránek a programování

listopad 2009

Zájmy

Gastronomie, rybaření, cyklistika, plavání, elektronika, příroda,sport

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45