Není foto: M. G.
ID 1324492

M. G.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Hostivař + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Brigády

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

SOU U KRBU

Kuchař - číšník (Kuchař - kuchařka)

2008 – 2012SŠ s maturitou

Základní škola Kostelec n.č.lesy

1999 – 2008Základní

Praxe 16 let a 6 měsíců

Vi*****r.o

Šéf party / Chef de partie / parťák

2020 – 2024 4 roky a 6 měsíců

Skupina tgthr.cz ( Bruxx - Vinohradský parlament - SIA - Brambory - Potrefená husa - Cukrář Skála - Sisters bistro - Foodway Catering - Wevar Poctivá česká kuchyně, čepovaná plzeň, tradiční recepty, moderní knedlikárna a bohaté polední menu. Řízení týmu lidí od objednávek, přes loupání a úprava zeleniny, masa a dalších surovin. Navařování, vaření a la carte a výdej pokrmů. Pořádání cateringů ( food way catering ) galavečerů , plesů, firemních večírků ( národní dům vinohrady ) měsíční, tématické a sezoní akce.

Ho*******use

Šéfkuchař

2018 – 2020 2 roky a 6 měsíců

Vaření hotových i minutkových jídel, různé akce, večírky, svatby. Pořádání Churrasca - je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu. „Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Objednávání zboží , udržování chodu a čistotu kuchyně

Re*******kem

Majitel

2015 – 2018 3 roky a 6 měsíců

Majitel restaurace o 100 místech na sezení uvnitř a 50 venku. Pořádání svateb, cateringových akcí, oslav, firemních večírků, festivalů, tématické víkendové akce.

Pe*********ler

Kuchař

2015 – 2015 6 měsíců

Pankrácký Rynek Vaření několika druhů jídel a polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Eyelevel s.r.o.

Pe*********ler

Kuchař

2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců

Vaření pěti druhů jídel a tří polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Lonza pro cca 800 lidi. Poskytování Cateringových služeb pro návštěvy.

Sd*******EDA

Kuchař

2011 – 2013 2 roky a 6 měsíců

Vaření pěti druhů jídel a tří polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Lonza pro cca 800 lidi.

Me*****ČZU

Kuchař

2010 – 2011 1 rok a 6 měsíců

Praxe při škole - kuchař

Ho*****ton

Kuchař

2009 – 2010 1 rok a 6 měsíců

Praxe při škole - kuchař

Ho*********lla

Kuchař

2008 – 2009 1 rok a 6 měsíců

Praxe při škole - kuchař

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

MS Windows XP / Vista / 7Zkušený

Chytrý telefon AndroidZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

Grafické a konstrukční programy

Adobe PhotoshopPokročilý

Tvorba obsahu a online marketing

Střih videaPokročilý

WordPress / CMSPokročilý

Úprava fotekPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Itálie od předkrmu po dezert s Lukášem Neckářem

2022

To nej z Thajska a Vietnamu s Lukášem Neckářem

2022

Základní kameny italské kuchyně s Lukášem Neckářem

2021

Steaky a omáčky s Lukášem Neckářem

2021

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45