M. G. , životopis 1324492
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Hostivař + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kuchař Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zaměstnanec provozu restaurace Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SOU U KRBU
Kuchař - číšník (Kuchař - kuchařka)
2008 – 2012SŠ s maturitou
Základní škola Kostelec n.č.lesy
1999 – 2008Základní
Praxe 16 let a 6 měsíců
Vi*****r.o
Šéf party / Chef de partie / parťák
2020 – 2024 4 roky a 6 měsíců
Skupina tgthr.cz ( Bruxx - Vinohradský parlament - SIA - Brambory - Potrefená husa - Cukrář Skála - Sisters bistro - Foodway Catering - Wevar Poctivá česká kuchyně, čepovaná plzeň, tradiční recepty, moderní knedlikárna a bohaté polední menu. Řízení týmu lidí od objednávek, přes loupání a úprava zeleniny, masa a dalších surovin. Navařování, vaření a la carte a výdej pokrmů. Pořádání cateringů ( food way catering ) galavečerů , plesů, firemních večírků ( národní dům vinohrady ) měsíční, tématické a sezoní akce.
Ho*******use
Šéfkuchař
2018 – 2020 2 roky a 6 měsíců
Vaření hotových i minutkových jídel, různé akce, večírky, svatby. Pořádání Churrasca - je tradiční způsob přípravy různých druhů mas, zejména hovězího, ve speciálním grilu, na kterém se opékají velké či malé kusy nabodnuté na špízu. „Rodízio“ je způsob servírování, při kterém tzv. passadores de carne chodí mezi stoly a odkrajují maso ze špízu na talíř. Objednávání zboží , udržování chodu a čistotu kuchyně
Re*******kem
Majitel
2015 – 2018 3 roky a 6 měsíců
Majitel restaurace o 100 místech na sezení uvnitř a 50 venku. Pořádání svateb, cateringových akcí, oslav, firemních večírků, festivalů, tématické víkendové akce.
Pe*********ler
Kuchař
2015 – 2015 6 měsíců
Pankrácký Rynek Vaření několika druhů jídel a polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Eyelevel s.r.o.
Pe*********ler
Kuchař
2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců
Vaření pěti druhů jídel a tří polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Lonza pro cca 800 lidi. Poskytování Cateringových služeb pro návštěvy.
Sd*******EDA
Kuchař
2011 – 2013 2 roky a 6 měsíců
Vaření pěti druhů jídel a tří polévek + dezerty ve firemní kantýně firmy Lonza pro cca 800 lidi.
Me*****ČZU
Kuchař
2010 – 2011 1 rok a 6 měsíců
Praxe při škole - kuchař
Ho*****ton
Kuchař
2009 – 2010 1 rok a 6 měsíců
Praxe při škole - kuchař
Ho*********lla
Kuchař
2008 – 2009 1 rok a 6 měsíců
Praxe při škole - kuchař
Jazyky
angličtinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
MS Windows XP / Vista / 7Zkušený
Chytrý telefon AndroidZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
Grafické a konstrukční programy
Adobe PhotoshopPokročilý
Tvorba obsahu a online marketing
Střih videaPokročilý
WordPress / CMSPokročilý
Úprava fotekPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Itálie od předkrmu po dezert s Lukášem Neckářem
2022
To nej z Thajska a Vietnamu s Lukášem Neckářem
2022
Základní kameny italské kuchyně s Lukášem Neckářem
2021
Steaky a omáčky s Lukášem Neckářem
2021