Foto: Jaroslav  Ž.
ID 1365309

Jaroslav Ž. 46 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Strašnice + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Práce na ŽL

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

SOŠ Jiřího z Poděbrad, gastronomie a hotelnictví s maturitou

gastronomie a hotelnictví s maturitou

září 1993 – červen 1996SŠ s maturitou

Praxe 6 let a 10 měsíců

SF*****.o.

Šef kuchař

září 2020 – duben 2024 3 roky a 8 měsíců

zodpovědnost za chod kuchyně a kvalitu jídel s denní produkcí 900 jídel - dodržování HACCP standardů a postupů - tvorba jídelních lístků - účast na cateringových akcích a live cook

LE*******o.)

Zástupce šéf kuchaře

červenec 2017 – únor 2022 4 roky a 8 měsíců

- sous-chef, zástupce šéfkuchaře - spolupráce na vývoji nových receptů a jídel - správa skladového systému a dodržování HACCP standardů

Jazyky

němčinapokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

MS OutlookPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Mohu nabídnout

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Další dovednosti

Během své kariéry jsem pracoval v různých prostředích – od malých pizzerií až po velké restaurace s denní produkcí 900 jídel. Zkušenosti s vedením týmů, detailní plánování provozu, tvorba a realizace cateringových projektů či organizace živých kuchařských show jsou jen některé z oblastí, ve kterých vynikám.

Kurzy

HACCP

kontrola hygyeny

duben 2013

Zájmy

Organizační a sociální - schopnost plánovat a koordinovat různé aspekty provozu včetně objednávání surovin, rozpisu směn, tvorby jídelních lístků a organizace akcí - schopnost spolupracovat s týmem, jednat s lidmi - odolnost vůči stresu - schopnost samostatně se rozhodovat a držet se připravených plánů Zájmy - kulinářské umění, bylinné tinktury a jejich vliv na zdraví člověka, rodina

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45