Jaroslav Ž. 46 let , životopis 1365309
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Praha-Strašnice + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
F & B manager Ředitel / manažer hotelu Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SOŠ Jiřího z Poděbrad, gastronomie a hotelnictví s maturitou
gastronomie a hotelnictví s maturitou
září 1993 – červen 1996SŠ s maturitou
Praxe 6 let a 10 měsíců
SF*****.o.
Šef kuchař
září 2020 – duben 2024 3 roky a 8 měsíců
zodpovědnost za chod kuchyně a kvalitu jídel s denní produkcí 900 jídel - dodržování HACCP standardů a postupů - tvorba jídelních lístků - účast na cateringových akcích a live cook
LE*******o.)
Zástupce šéf kuchaře
červenec 2017 – únor 2022 4 roky a 8 měsíců
- sous-chef, zástupce šéfkuchaře - spolupráce na vývoji nových receptů a jídel - správa skladového systému a dodržování HACCP standardů
Jazyky
němčinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
Během své kariéry jsem pracoval v různých prostředích – od malých pizzerií až po velké restaurace s denní produkcí 900 jídel. Zkušenosti s vedením týmů, detailní plánování provozu, tvorba a realizace cateringových projektů či organizace živých kuchařských show jsou jen některé z oblastí, ve kterých vynikám.
Kurzy
HACCP
kontrola hygyeny
duben 2013