Není foto: M. N.
ID 529389

M. N.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Střední odborné učiliště společného stravování, Poděbrady, Dr. Beneše 413/II

Gastronomie a společné stravování

2009 – 2012SŠ s maturitou

Střední odborné učiliště společného stravování, Poděbrady, Dr. Beneše 413/II

Kuchař-číšník

2006 – 2009Vyučení

Praxe 12 let a 5 měsíců

*******.o.

Quality Manager

duben 2024 – dosud 8 měsíců

HACCP, BOZP, Udržitelnost, standardizace, otvírání a zavírání outletů, školení zaměstnanců, revize a obměna technologií, odpadové a vodní hospodářství, implementace a kontrola ISO 9001, 14001, 45001, 22000

Vo*********ení

Manažer kvality služeb - hygienik

září 2019 – dosud 5 let a 3 měsíce

Příprava jídel pro V.I.P. Kontrola JL na zařízeních, dohled na technologií přípravy, Manažer HACCP, metodická pomoc a školení manažerů a kuchařů, auditorská činnost, analýzy reporty, konzultace s gastro-firmami, konzultace s úsekem výstavby. Projektantská činnost pro dotace, psaní článků, marketingová činnost. Soudružná činnost s krajskou a vojenskou hygienou. Vedoucí vzdělávacího centra pro kuchaře, číšníky, manažerská školení

Ho*******ark

Kuchař

květen 2020 – červen 2021 1 rok a 2 měsíce

Stáž na pozici kuchař pod Jaromírem Hlavsou.

Ho*********lub

Recepční v cestovním ruchu

květen 2019 – únor 2020 10 měsíců

Back office hotelu, agenda spojená s ubytováním, komunikace s hosty, měsíční uzávěrky, komunikace s houskeepingem, akvizice nových trendů, příprava a koordinace eventů, práce s rezervačními systémy. (Brigáda)

St*********ice

Učitel střední školy

červen 2015 – červen 2019 4 roky a 1 měsíc

Komunikace s rodiči a žáky, výuka odborných předmětů, kulinářství, potraviny a výživa, restaurační a hotelový provoz, pořádání eventů, školení, účast na veletrzích.

OSVČ

Privátní kuchař

červen 2015 – červen 2019 4 roky a 1 měsíc

Cataringy a rodinné oslavy do 40 lidí (objednávky, zpracování objednávek kalkulace, příprava rautů.

Ga*******eni

Gastrospecialista

červen 2017 – květen 2019 2 roky

Školení amatérských hobby a profesionálních kuchářů a číšníků, manažerská školení, baristická školení, strategický managament pro gastroprovozy. Tvorba HACCP, vedení porad, příprava reportů, kontrola a optimalizace podniků, analýza a audit středisek.

Re*********ANT

Kuchař

červen 2016 – září 2016 4 měsíce

Stáž v Belgické restauraci (Belgie-GANT)

Vl*********ost

Vedoucí / manažer restaurace

2015 – 2015 6 měsíců

Zajištění chodu vlastní restaurace, personální agenda, plánování, stanovení marketingových cílů, komunikace s úřady, objednávání zboží, komunikace s dodavateli, zpracování smluv, vedení jednodůchého účetnictví.

Sp*******tas

Sous chef

2013 – 2014 1 rok a 6 měsíců

Tvorba jídelního lístku a menu, vedení směny kuchařů, kominikace s šéfkuchařem při tvorbě sezónních menu, objednávky zboží, zpracoví docházky pro účetní, příjímání zboží, dodržování HACCP. V době výdeje přípravy pokrmů na pozici grill.

Go*****lub

Vedoucí / manažer restaurace

2012 – 2013 1 rok a 6 měsíců

Zpracování objednávek, plánování eventů, kalklukace a normování, zpracování přijatých faktur, vydávání faktur, vedení zaměstnanců, školení zaměstnanců, jednoduchá personální agenda. Komunikace s hosty a majitelem klubu. Inventury, měsíční reporty, dodržování a tvorba HCCP

Jazyky

němčinamírně pokročilá

angličtinastředně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

Linux / BSD / UnixPokročilý

MacOS

MS Windows XP / Vista / 7

Chytrý telefon Apple iOSZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Psaní všemi desetiPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Stáž v hotelu Grand Mark

Zlepšení kulinářských technik, sestavování menu, zbožíznalství, chod kuchyně, ekonomika kuchyně atd.

listopad 2021

Auditor HACCP

Auditor HACCP a certifikace ISO

červen 2020

Lektro Ku

metodika výuky odborných předmětů

duben 2018

kurz o bioproduktech, ekologickém zemědělsvtí a stravování

duben 2018

Baristický kurz

Filozofie a příprava kávy

únor 2017

Barmanský kurz

Základní kurz o přípravě Cocktailů, chování k hostům přípravě a organizaci baru.

únor 2009

Kurz vyřezávání ze zeleniny

říjen 2008

Zájmy

Četba knih, samostudium, divadlo aktivně i pasivně, hudba - aktivně, motivační růst a rozvoj, historie gastronomie, móda, psychologie (E. Berne, F. Koukolík, P. Ekman, C.G. Jung, J Kratochvíl D. Carnegie S. Covy). Psaní povídek, básní, individuální sporty. Farmaření, výroba sýrů

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45