Není foto: Sára S.
ID 1345704

Sára S. 21 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Bakalářské

Vysoká škola polytechnická Jihlava

Ekonomika a management (Cestovní ruch)

září 2023 – dosudBakalářské

Gymnázium, Střední pedagogická škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Znoj

Gymnázium (4leté)

září 2019 – červen 2023SŠ s maturitou

Praxe 4 roky a 5 měsíců

IC*********nek

Prodejce zmrzliny

červen 2021 – září 2024 3 roky a 4 měsíce

Obsluha zákazníků: Aktivní komunikace se zákazníky, přijímání objednávek a doporučování příchutí zmrzliny podle jejich preferencí. Příprava a servírování zmrzliny: Příprava zmrzlinových kornoutů, pohárů a dalších dezertů, zajištění atraktivního a hygienického servírování. Práce s pokladnou: Ovládání pokladního systému, zpracování plateb v hotovosti i kartou, vydávání účtenek a vedení denní tržby. Doplňování zásob: Pravidelné doplňování zásob zmrzliny, kornoutů a dalších surovin, sledování stavu zásob a hlídání čerstvosti produktů. Údržba a čistota: Udržování čistoty a pořádku v pracovním prostoru, pravidelné čištění zařízení (např. zmrzlinový stroj) a dodržování hygienických standardů. Řešení reklamací: Rychlé a efektivní řešení případných reklamací a stížností zákazníků, zajištění jejich spokojenosti.

Sp*****r.o

Pekárna

červen 2020 – září 2020 4 měsíce

Pečení pečiva: Příprava a pečení různých druhů pečiva, jako jsou chleby, rohlíky, bagety a sladké pečivo, podle přesně stanovených receptur a postupů. Příprava těsta: Míchání a příprava těsta, jeho kynutí a následné tvarování do požadovaných forem. Doplňování zboží: Pravidelné doplňování čerstvě upečeného pečiva na prodejní pult, zajištění atraktivní prezentace produktů pro zákazníky. Kontrola kvality: Dodržování vysokých standardů kvality a čerstvosti, sledování dat spotřeby a zajištění, aby byly produkty vždy v perfektním stavu. Úklid a hygiena: Udržování čistoty a pořádku na pracovišti, dodržování hygienických předpisů a standardů bezpečnosti práce v pekárně. Komunikace se zákazníky: Pomoc zákazníkům s výběrem pečiva, zodpovídání dotazů a zajištění spokojenosti zákazníků.

Sp*****r.o

Obsluhovaný úsek

červenec 2019 – prosinec 2019 6 měsíců

Komunikace se zákazníky: Aktivní oslovování a obsluha zákazníků, poskytování poradenství při výběru zboží a zodpovídání dotazů. Prodej čerstvých potravin: Zajišťování kvalitní a profesionální obsluhy při prodeji čerstvých produktů, jako jsou uzeniny, sýry, maso, ryby a další delikatesy. Příprava a úprava zboží: Krájení, porcování a balení potravin dle požadavků zákazníků. Dodržování hygienických standardů a bezpečnostních předpisů při manipulaci s potravinami. Doplňování zboží: Pravidelné doplňování a udržování pořádku na úseku, kontrola čerstvosti a kvality produktů, sledování dat spotřeby a správné označování cen. Inventarizace a evidence: Účast na pravidelných inventurách, kontrola skladových zásob a spolupráce na objednávkách zboží. Práce s pokladním systémem: Ovládání pokladního systému, zpracování plateb, práce s hotovostí i platebními kartami.

Sp*****r.o

Obsluhovaný úsek

červenec 2018 – září 2018 3 měsíce

Komunikace se zákazníky: Aktivní oslovování a obsluha zákazníků, poskytování poradenství při výběru zboží a zodpovídání dotazů. Prodej čerstvých potravin: Zajišťování kvalitní a profesionální obsluhy při prodeji čerstvých produktů, jako jsou uzeniny, sýry, maso, ryby a další delikatesy. Příprava a úprava zboží: Krájení, porcování a balení potravin dle požadavků zákazníků. Dodržování hygienických standardů a bezpečnostních předpisů při manipulaci s potravinami. Doplňování zboží: Pravidelné doplňování a udržování pořádku na úseku, kontrola čerstvosti a kvality produktů, sledování dat spotřeby a správné označování cen. Inventarizace a evidence: Účast na pravidelných inventurách, kontrola skladových zásob a spolupráce na objednávkách zboží.

Jazyky

portugalštinazačátečník

němčinapokročilý začátečník

španělštinastředně pokročilá

angličtinapokročilá

češtinavýborná

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

MacOSZkušený

MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý

Chytrý telefon AndroidExpert

Chytrý telefon Apple iOSExpert

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Expert

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Expert

Prezentační program (MS PowerPoint)Expert

Internetový prohlížeč a e-mailExpert

MS OutlookExpert

Psaní všemi desetiZačátečník

Grafické a konstrukční programy

Adobe Illustrator / Corel DrawZačátečník

Adobe PhotoshopZkušený

BlenderZačátečník

CanvaZkušený

CreoZkušený

Programovací jazyky

PythonPokročilý

Tvorba obsahu a online marketing

CopywritingZačátečník

E-mail marketingPokročilý

Google AnalyticsZačátečník

Marketing na sociálních sítíchZačátečník

Střih videaZkušený

Tvorba animacíPokročilý

UI designPokročilý

UX designZačátečník

Úprava fotekZkušený

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Zájmy

Aktivně se věnuji kreslení, kde se zaměřuji na (např. portréty, digitální ilustrace, realistické kresby). Práce s počítačem: Mám zájem o technologie, zejména o (např. programování, grafický design, 3D modelování, správu systémů). Hra na kytaru: Ve volném čase hraji na kytaru.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45