P. H. , životopis 1123322
Představa o práci
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Asistentka Laborant v chemii a potravinářství Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Prodavač Someliér Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Zahradnická fakulta MZLU Brně, Lednice
Vinohradnictví a vinařství
září 2022 – červen 2024Vysokoškolské
Fakulta chemická VUT Brno
Potravinářská chemie
září 2013 – červen 2020Bakalářské
Gymnázium Jana Blahoslava Ivančice, příspěvková organizace
Gymnázium
září 2005 – červen 2013SŠ s maturitou
Praxe 10 let a 2 měsíce
VÍ*****.o.
Prodejce
květen 2023 – dosud 1 rok a 7 měsíců
Prodej vína a komunikace se zákazníky.
Vi*****ino
Sommelierka
červen 2017 – dosud 7 let a 6 měsíců
Obsluha zákazníka, prodej vína, udržování chodu a čistoty vinotéky.
Vi*****ora
Provozní
květen 2017 – duben 2023 6 let
Zajišťování chodu provozovny, komunikace se zákazníky, dodavateli, odběrateli, přejímka a dokumentace zboží, vyřizování objednávek i reklamací, zaškolování nových pracovníků.
On*********.d.
Laborantka v MB laboratoři
srpen 2016 – prosinec 2016 5 měsíců
Sterilizace materiálu a nástrojů, drobná administrativa.
Te*********.s.
Pracovník financí a marketingu
říjen 2015 – srpen 2016 11 měsíců
Ověřování cen, komunikace s jednotlivými odděleními, tvorba bannerů.
Te*********.s.
Pokladní
červen 2014 – září 2015 1 rok a 4 měsíce
Obsluha zákazníka.
Jazyky
ruštinazačátečník
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Další programy a počítačové znalosti
Canva (bezplatná verze)
Kurzy
Certifikace pro vnitřního auditora QMS podle ISO 9001
Výklad norem ISO 9001:2015 a ISO 19011:2018. Příprava, vykonání, vyhodnocení a význam interních auditorů. Praktická cvičení.
prosinec 2022
Certifikace odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586
Školení o víně a senzorické hodnocení vín.
listopad 2022
Asociace sommelierů ČR, o.s.
Celoroční členství (až do současnosti). Školení o víně (z české i zahraniční produkce) a senzorické hodnocení.
leden 2021
Sommelierský kurz, Akademie sommelierů ČR
Školení o víně a servis vína.
březen 2018