T. M. , životopis 1312106
Představa o práci
Chci pracovat jako
Chemický inženýr Chemik Kontrolor v chemickém průmyslu Kontrolor v potravinářské výrobě Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technik potravninářské výroby Technik v chemickém průmyslu Technolog potravinářské výroby Technolog v chemickém průmyslu Vedoucí provozu / provozní Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Bakalářské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Chemie a technologie potravin ( (UTB Zlín))
září 2017 – červen 2020Bakalářské
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž
Technologie a hygiena potravin
září 2014 – červen 2017Vyšší odborné
Střední průmyslová škola Otrokovice
Aplikovaná chemie
září 2009 – červen 2013SŠ s maturitou
Praxe 3 roky a 8 měsíců
Ol*****ouc
Procesní analytik
duben 2023 – duben 2024 1 rok a 1 měsíc
Analýza procesu, surovinových a skladových pohybů, monitorování OEE, zástup vedoucích výroby, asistence technologům
Ha*****.o.
Směnmistr
září 2020 – duben 2023 2 roky a 8 měsíců
Supervize 30-40 pracovníků na středisku výroby paštik, dále i na středisku hotových jídel, výrobní účetnictví, tvorba a správa SOP pro středisko paštik: Ovládání a bezpečnost strojů/zařízení Správa a tvorba SOP pro středisko hotových jídel: ovládání, bezpečnost zařízení, risk assessment, sanitační postupy
Jazyky
ruštinazačátečník
angličtinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
Další programy a počítačové znalosti
MS Office: Word, Excel, PowerPoint ACD ChemSketch; SuperPro Designer; MFG/Pro Console; RSProduction; BarTender; SW Tiamo ; Orientace v PC hardware; Orientace v anglickém jazyce včetně terminologie oborů chemie, chemických laboratoří, technologie potravin, potravinářská hygiena a mikrobiologie; Státní závěreční zkouška z předmětu Technologie mlékárenských výrobků; 07/2023 – Zkoušky senzorických hodnotitelů potravin: úspěšnost 81%
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Další dovednosti
Zapojení praktických znalostí pracovníků výroby, kreativní řešení problémů, analýza atypických detailů, všímavost, rychlé učení, Tvorba Standardních Operačních Postupů pro výrobu (bezpečnost, ovládání strojů, sanitační postupy, risk assessment)