Foto: Lukáš M.
ID 545432

Lukáš M. 26 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Bakalářské

Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava

Strojírenská technologie

září 2018 – září 2019Bakalářské

Střední škola technická a dopravní Ostrava-Vítkovice

Dopravní prostředky (Silniční doprava)

2014 – 2018SŠ s maturitou

Praxe 9 let a 10 měsíců

Au*******.s.

Příjímací technik

červen 2022 – dosud 2 roky a 5 měsíců

Komunikace se zákazníkem osobně, po telefonu, e-mailem. Příjem a výdej vozidel. Předání veškerých informací zákazníkovi. Nacenění + počítání + fakturace zakázek. Objednávání Zákazníků + dílů. Plánování dílny + koordinace práce pro mechanika + počítání práce jak pro mechanika, tak i cena pro zákazníka. Plánování, příjem a předávání náhradních vozidel. Objednání, spuštění a montáž Safeline. Práce v systéme Helios Green. Řešení záruk (Garanční technik Nissan). Zkušební jízdy s mechanikem i zákazníkem. Zakládání karty zákazníka / firem. Změny v hlavičkách faktur. Řešení dobropisů. Řešení pohledávek Inventura odvedené práce zpracované v Excelu. Komunikace s Nissanem, Suzuki (hotline) při řešení problémů + sepsání problémů pro schválení Záruk i Goodwill. Multifunkční příjímací technik: Nissan, Suzuki, Kia. Prodej náhradních dílů i nových vozidel. Aktivace Nissan i Suzuki asistence. Praxe jako příjímací / garanční technik Nissan 1 rok 5 měsíců Praxe jako příjímací technik Suzuki 1 rok Praxe jako příjímací technik Kia 2 roky 5 měsíců Zástup za mistra dílny.

CA*********.o.

Skladník / manipulant

červen 2019 – dosud 5 let a 5 měsíců

Příjem, kontrola, zápis a uskladnění nového zboží na sklad. Příprava a výdej zboží. Komunikace se zákazníkem. Vydávání dodacích listů, technických dat. Práce na PC pro příjem, výdej a kontrolu zboží. Zaučování nových zaměstnanců do skladu. Provádění fyzické inventury zboží ve skladu. Manipulace s vysokozdvižným vozíkem - Elektrický vysokozdvižný vozík s plošinou 1,5t 4,5m ES15T4/4500.

ID*******.o.

Brigádník

2018 – 2019 1 rok a 6 měsíců

Kompletace karet. Přebírání nových občanských průkazů. Kontrola ID karet s obalem karty. Kompletace karet do folie + zapečetění. Finální kontrola připočítání karet.

au*****ice

pracovník stk

2015 – 2018 3 roky a 6 měsíců

Administrativní činnost, měření emisí, seřízení geometrie, kontrolu účinností tlumičů, kontrolu a opravy brzd, seřízení světel, kontrolu a výměnu olejů, brzdových a chladících kapalin, přípravu vozidel na STK včetně provedení (po dohodě), pneuservisní práce.

Jazyky

angličtinamírně pokročilá

slovenštinastředně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Další programy a počítačové znalosti

Heliosu Orange: kontrola zakázek, načítání zboží přes čárové kód, vyhledávání a zapisování nového zboží, vytváření dodacích listů pro zákazníky, vytváření výdejek. Helios Green: Plánování práce. Vytváření karet zákazníka. Příjímání zákazníků. Tisk protokolů. Počítání práce + vytváření úkonů. Faktrurace. Otevření Dobropisů. Zakladání a aktualizace firem přes Ares. Planování náhradních vozidel+ příjimání vozidel a faktrurace. Převádění souborů do Excelu. Aplikace Zoom: vytváření místností, posílání linku na zařízení, přijímání osob do Zoomu, kontrola nad lidmi v místnosti - např. kontrola mikrofonů zapnutí/vypnutí, sdílení obrazovky - pro názorné ukázky, vytvářet a přidávat ostatní mezi breakout rooms. Práce se zvukovým mixérem (úprava hlasu, zvuku)

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Další dovednosti

koordinace času.

Kurzy

Komunikační kurz elseAZ

V kurzu se popisovalo, jak komunikovat s lidmi. Jaké typy zákazníku můžeme potkat a jak na ně reagovat. Jak řešit krizové situace. Jak překonat námitky. Jak si udržet pozitivní postoj. Jak lépe spolupracovat v kolektivu.

2024

Požerní hlídka - BOZP

Školení na bezpečnost v objektech i mimo něj. Práce s hasicími přístroji. Školení, jak postupovat v krizových situacích. Koordinace osob.

2024

Svářecký kurz

Zaškolení pro ruční stehování elektrickým obloukem v ochraně aktivního plynu tavící se elektrodou

Zobrazit certifikát o absolvování

březen 2016

Zájmy

Elektronik Sport: Pravidelný běh a fotbal Týmové práce Čas s přáteli

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45