Ing. Anna Š. 25 let , životopis 1324489
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technolog potravinářské výroby
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Agronomická fakulta MENDELU Brno
Jakost a bezpečnost potravin
září 2022 – červen 2024Vysokoškolské
Agronomická fakulta MENDELU Brno
Technologie potravin
září 2019 – červen 2022Bakalářské
Gymnázium Hranice
Gymnázium
září 2015 – červen 2019SŠ s maturitou
Praxe méně než 1 rok
CB*****.o.
praxe
červenec 2023 – červenec 2023 1 měsíc
Výroba kosmetiky, vývoj a výroba doplňků stravy.
Tr*****r.o
obsluha stánku
listopad 2022 – červen 2023 8 měsíců
Příprava a prodej trdelníků, kávy a dalšího sortimentu.
Ar*********rno
praxe
červen 2021 – červen 2021 1 měsíc
Jednoduché laboratorní kontroly, podílení se na vývoji nových produktů, senzorická analýza.
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
školení Požadavky normy IFS Food
Základní informace o systémech bezpečnosti potravin, požadavky normy IFS Food (verze 8), certifikace IFS Food
duben 2024
školení Interní auditor systému řízení kvality dle standardu ISO 9001:2015
Výklad norem ISO 9001:2015 a ISO 19011:2018, příprava, vykonání, vyhodnocení a význam interních auditů
březen 2023
školení Interní auditor systému kritických bodů (HACCP)
Základy HACCP, certifikace a interní audity HACCP, principy HACCP, uplatňování systému kritických bodů v praxi
březen 2023