Není foto: K. H.
ID 708763

K. H.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Soukromá obchodní akademie v Ostravě

Obchodní akademie ekonomie a účetnictví

2006 – 2010SŠ s maturitou

Praxe 12 let a 8 měsíců

Co*****.o.

Sale Office Specialist

duben 2024 – dosud 4 měsíce

- Osobní, telefonická a písemná komunikace s klientem, cestovními agenturami. - Komplexní péče o zákazníka od pomoci s výběrem vysněné dovolené, přes zajištění doplňkových služeb. - Odbavování infolinky a pomoc klientům s řešení situací pře, během i po dovolené. - Administrativa spojená nejen s prodejem: od zasílání( generování) nabídky, přes vytváření rezervací po samotný prodej, kontroly plateb. Ale také jsem měla na starost administrativu po prodeji( odbavení, zasílání a generování pokynů k odletu, check-in letenek atd...) - Na pobočce mám na starost vytváření a zpracovávání reportů, fungování pobočky.

Al*****ere

Pracovník v sociálních službách

duben 2023 – dosud 1 rok a 4 měsíce

Péče o klienty, ošetřovatelská péče a aktivizace klientů

Ce*****dok

Specialista prodeje zájezdů

červen 2022 – duben 2023 11 měsíců

Specialista prodeje zájezdu na call-centru v centru Ostravy. Komunikace a péče o klienta vyřizovala a odbavovala objednávky konkretni i nekonkretni nebo vyřizovala dotazy klientu ne jen po telefonu ale i písemnou komunikací. Odbavovala jsem také dotazy klientů, změny ve smlouvách,prodej a nabídka doplňkových služeb (parkování, pojištění, asistenční služby...atd) dále zpracovávání objednávek a poptávek klientům, vytváření rezervací, příprava smluv, administrativa atd... Dle preferencí a přání klienta jsem hledala a vytvářela nabídky, zájezdů klientovi na míru, dále obsluhovala SOS linku, a komunikovala s klienty kteří měli v destinacích problém a potřebovali pomoc.

Am*********sie

Ošetřovatelka

duben 2021 – prosinec 2021 9 měsíců

Péče o klienty domova se zvláštním režimem od podávání stravy přes koupání, doprovod k lékařům asistence u vyšetření, celková ošetřovatelská péče a zajištění celkové péče o svěřené pacienty a klienty. Pomáhala jsem jim při běžných denních úkonech, jako osobní hygiena, poskytování a podávání stravy. Zprostředkování společenského kontaktu, návrh volnočasových činností a aktivit. aktivně jsem se podílela na rehabilitacích klienta. atd

T-*********ile

Konzultant-ka značkové prodejny

listopad 2018 – prosinec 2020 2 roky a 2 měsíce

pomoc zákazníkovi a hledání řešení při výběru a nastavení služeb, pomoc a doporučení ohledně koupě nového zařízení, vyřizování reklamací, pomoc s technickými problémy, získávání nových kontaktů.

Di*********nie

Domácí ošetřovatelka

únor 2017 – prosinec 2017 11 měsíců

Celková péče o svěřené klienty na základě zdravotního stavu a potřebám daného klienta. Například: - péče o jejich domácnost od úklidu, vaření i drobných oprav - pomoc při osobní hygieně - doprovod na úřady - asistence u volnočasových aktivit - převazy, dohled na užíváním léků, aplikování insulinu, léků na ředění krve atd..

Mahle

Skladník / manipulant

březen 2015 – květen 2016 1 rok a 3 měsíce

Práce ve skladu, vychystávaní materiálu a zásobování výroby ,zásobování výrobní linky, Uskladňování hotových výrobků, vyvážení odpadu z haly, jízda na Ručně vedeném vysokozdvižném vozíku.

Gu*******nte

Ošetřovatelka a pečovatelka o Arabské klienty

květen 2014 – červenec 2015 1 rok a 3 měsíce

Pečovala jsem o Arabské klienty na dětském i dospělém oddělení Klimkovických lázní. -Náplní mé práce byla celková ošetřovatelská péče v závislosti na potřebách a přáních daného klienta. -Pečovala jsem o klienty kteří byli stabilně upoutaní na lůžko, s potřebou 24 hodinové péče. - Pomáhala jsem jim při běžných denních úkonech, jako kompletní osobní hygiena, příprava stravy a následném podávání v závislosti na stavu daného klienta. - Plánování volnočasových aktivit a činností s případnou asistencí - Zprostředkování společenského kontaktu, -Doprovod na lázeňské procedury a dohled při něm - Aktivně jsem se zajímala a podílela na rehabilitaci klienta mimo rehabilitační procedury konzultovala s fyzioterapeutkami a masérkami následnou péčí.

Mo*********ank

Telefoní bankéř-vymahač pohledávek

květen 2011 – červenec 2013 2 roky a 3 měsíce

Péče o stávající klienty, nabídka a prodej služeb novým i stávajícím klientům, pomoc a hledání řešení jejich finanční situace. Písemná a telefonická komunikace s klienty za účelem vymáhání pohledávek, společně s návrhem řešení.

Ka*********and

Pokladní, pekárna a vybalování

2009 – 2011 2 roky a 6 měsíců

Pokladní, pekárna a vybalování

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

slovenštinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Chytrý telefon AndroidExpert

Chytrý telefon Apple iOSExpert

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Psaní všemi desetiZkušený

Grafické a konstrukční programy

Adobe Photoshop

Databázové systémy

OraclePokročilý

Tvorba obsahu a online marketing

E-mail marketingPokročilý

Marketing na sociálních sítíchZačátečník

Další programy a počítačové znalosti

Eagle Eye, Daktela, Teams, Word,Excel,Siebel,Sap,Iss.

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Další dovednosti

Jsem velmi pozitivní, cílevědomá, sebekritická, oddaná

Kurzy

Pracovník v sociálních službách

Standardy kvality sociálních služeb, Základy komunikace, rozvoj komunikačních dovedností, asertivní komunikace, Úvod do psychologie, psychopatologie a somatologie, Základy ochrany zdraví, Etika výkonu činnosti pracovníka v sociálních službách, Základy prevence vzniku závislosti osob na sociální službě, Sociálně právní minimum, Metody sociální práce, Základy péče o nemocné, základy hygieny, Aktivizační vzdělávací a výchovné techniky, pedagogika volného času, Prevence týrání a zneužívání osob, kterým jsou poskytovány sociální služby, Základy výuky péče o domácnost, Odborná praxe, Krizová intervence, Úvod do problematiky zdravotního postižení, Restriktivní opatření

květen 2024

Zájmy

Svůj volný čas vyplňuji různě. Největší část svého volného času věnuji především své rodině hlavně dětem a díky tomu mohu ne jen dělat věci, které mě baví a naplňují, ale také podporovat a poznávat a zajímat se i o to co baví je a díky tomu zažívat neopakovatelné zážitky. Mezi to co mě na životě baví a dělá mi radost patří například: - Poznávat, učit se, objevovat a zkoušet nové věci, ale i překonávat a zdolávat své cíle. Protože díky tomu se mohu ve svém životě posouvat dál. - Dále samozřejmě cestování ne jen za odpočinkem, ale baví mě takové cestování, které mi v životě nezanechá jen zážitky, pohodu u moře nebo bazénu, ale například nové informace, zkušenosti a poznatky. - Našla jsem se i v turistice, ale protože vážně nejsem kamzík takže spíše jen hrady, zámky, památky a historické místa. V neposlední řadě vyhledávání ne moc známých ale o to víc zajímavých míst. - Poznávání a objevování jiných kultur, tradic, kuchyní. - Fascinují mě dějiny od počátku až po 1. a 2. Světovou válku. Mám, ale i běžné koníčky jako je například rybaření, zahrádkaření, krasobruslení, koně a jízda na koni, tanec, inline brusle, dějiny a literatura.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45