Není foto: Daniel C.
ID 891627

Daniel C. 26 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova, příspěvková organizace

Mechanik elektrotechnik

2014 – 2018SŠ s maturitou

Praxe 5 let a 11 měsíců

Me*********.s.

Pracovník reklamačního oddělení

duben 2022 – dosud 2 roky a 7 měsíců

Servis a reklamace mobilních telefonů. Kompletní zastřešení servisních potřeb zákazníků a partnerů. Komunikace se zákazníky z celého světa - příjem reklamací. Určení závad, jejich ověření a následné nacenění. Evidence reklamací. Oprava reklamovaných závad. Komunikace s partnerem ohledně detailů oprav - příprava telefonu k odeslání zpět partnerovi. Podílení se na zlepšování produktů a chodu firmy. Zavedení nového systému sledování servisních úkonů. Zajištění dodávek spotřebních materiálů a komponentů potřebných k provádění oprav.

Me*****r.o

Servisní technik údržby

květen 2021 – duben 2022 1 rok

Domovník, správce objektu vykonávání údržby dle správy budovy, kontrola veškerého technické zařízení v budově jako je například kotelna, rozvodna, trafostanice, serverové místnosti. Řešení technických problémů se subdodavateli přebírání a zadávání zakázek. Řešení běžných oprav.

OK*****a.s

Domovník, správce objektu

září 2019 – březen 2021 1 rok a 7 měsíců

Elektroinstalační práce, realizace nových projektů, vykonávání údržby dle správy budovy, kontrola veškerého technické zařízení v budově jako je například kotelna, rozvodna, trafostanice, serverové místnosti, SHZ, EPS a další veškeré technické zařízení pro bezproblémový chod budov. Řešení technických problémů se subdodavateli přebírání a zadávání zakázek.

Sm*****r.o

Elektrotechnik

březen 2019 – srpen 2019 6 měsíců

Servis základních desek notebooků. (Dell, HP, občas i jiné..) Vizuální kontrola jednotlivých desek, hledání závad, čištění, testování zařízení pomocí firemního SW, následné zjištění a odstranění závad. (výměna vadných součástek, konektorů, integrovaných obvodů, update biosu atd..) Výměna součástek většinou prováděna pomocí horkovzdušného pájení.

Mo*****.o.

Brigádník

červenec 2017 – srpen 2017 2 měsíce

Oprava chladících zařízení, výměna komponentů, kabeláže, světel, zrezlých součástek, těsnění. Následně povrchové úpravy, čištění zařízení, výměna poškozených tapet.

Th*****fic

brigádník

červenec 2016 – srpen 2016 2 měsíce

Kompletace jednotlivých komponentů dle návodu, čištění, kontrola kvality a testování osazených desek plošných spojů, následně využitých k sestavení zdroje pro elektronový mikroskop.

Jazyky

němčinazačátečník

japonštinazačátečník

angličtinapokročilá

češtinavýborná

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MacOS

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Grafické a konstrukční programy

Adobe Photoshop

Kurzy

Školení dle vyhlášky 50/1978 Sb.

Školení dle vyhlášky 50/1978 Sb. Podle vyhl.50/1978 Sb.§6 prověření pro samostatnou obsluhu a práci na vyhrazených elektrických zařízení „A" do 1000V, bez hromosvodů a §7 pro řízení činnosti

září 2019

Zájmy

Sport - fitness, technika IT

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45