A. N. , životopis 963613
Vzdělání Vysokoškolské
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Purkyňova 464/118, 61200
Chemie a technologie potravin - Obor: Potravinářská chemie a biotechnologie
září 2019 – září 2021Vysokoškolské
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická Purkyňova 464/118, 61200
Chemie a technologie potravin - Obor: Potravinářská chemie
září 2015 – červen 2019Bakalářské
Gymnázium Brno, Elgartova, příspěvková organizace Elgartova 689/3, 61400
Všeobecné gymnázium zakončené maturitou
září 2011 – červen 2015SŠ s maturitou
Praxe 10 let a 1 měsíc
CK*********dlo
Pracovník back office
květen 2022 – duben 2024 2 roky
Přijímání faktur, práce v programu CRM, vyřizování, reklamací, e-mailová komunikace se zahraničními partnery, tuzemské a zahraniční platby, přijímání a evidence papírových poukázek/financí, začátečnická práce v účetnickém programu Money S3, organizační záležitosti
No*****ách
Brigádník
září 2018 – prosinec 2020 2 roky a 4 měsíce
Doplňování zboží, úklid, inventura a veškerá práce při předělávání obchodů sítě Albert.
Úk*******ndy
Brigádník
květen 2018 – červenec 2019 1 rok a 3 měsíce
Úklid bytů a rodinných domů.
Sk*****ice
Brigádník
květen 2015 – červenec 2018 3 roky a 3 měsíce
Náplní práce byl především prodej zdravého a chutného jídla a komunikace se zákaznky. Dále potom příprava kávy, snacků a výdej teplých jídel. Součástí mé práce byl úklid na prodejně, přebírání, doplňování a odepisování zboží. Dále jsem se účastnila pravidelných inventur.
Al*****ice
Brigádník
květen 2013 – prosinec 2014 1 rok a 8 měsíců
Prodej, doplňování a kódování zboží, komunikace se zákazníky. Úklid prodejny a občasná výpomoc při inventurách.
Re*******rno
Brigádník
červen 2014 – srpen 2014 3 měsíce
Servírování především alkoholických a nealkoholických nápojů, dále také výpomoc při roznosu jídel. Výpomoc na letní zahrádce.
Ca*********rno
Brigádník
září 2011 – květen 2012 9 měsíců
Servírování nápojů v dětské kavárně včetně přípravy nenáročných jídel. Pomoc při narozeninových oslavách a úklid kavárny po skončení směny.
Jazyky
francouzštinazačátečník
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Kurzy
Základy systému kritických bodů (HACCP)
Absolvování kurzu v rozsahu 8 hodin + získání certifikátu
duben 2021
Požadavky normy IFS Food, verze 7
Absolvování školení v rozsahu 8 hodin + získání certifikátu
duben 2021
Základy senzorické analýzy
Mendelu, Institut celoživotního vzdělávání
září 2020