A. T. , životopis 1320111
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Dejvice + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Chemik Kontrolor v potravinářské výrobě Laborant v chemii a potravinářství Mistr v chemii a potravinářství Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technolog potravinářské výroby Vedoucí / manažer laboratoře Výrobní ředitel/manažer ve výrobě Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)
Výživa a potraviny
září 2022 – květen 2024Vysokoškolské
Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)
Výživa a potraviny
září 2019 – květen 2022Bakalářské
Gymnázium Pacov
Všeobecné gymnázium
září 2013 – květen 2019SŠ s maturitou
Praxe 3 roky a 6 měsíců
Ma*********.s.
Pomocný laborant
červen 2021 – dosud 3 roky a 6 měsíců
Práce pomocného laboranta spočívala v kontrole fyzikálně-chemických a mikrobiálních hodnot při výstupní kontrole zkoušených vzorků mléka před expedicí.
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
Chytrý telefon AndroidZkušený
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZkušený
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
Požadavky normy IFS Food
Základní informace o systémech bezpečnosti potravin, prezentace požadavků normy IFS FOOD (verze 7), hodnocení auditu, certifikace IFS Food, příklady z praxe
březen 2023
Základy systému kritických bodů (HACCP)
Základy HACCP (v legislativě ČR i EU), nepovinné formy pro management bezpečnosti potravin, certifikace a interní audity HACCP, principy HACCP, uplatňování systému kritických bodů v praxi, řešení případových studií
březen 2023