Není foto: Ing. Zbyněk S.
ID 1038006

Ing. Zbyněk S. 58 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Brno + 15 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání Vysokoškolské

VUT v Brně

Elektrické stroje, přístroje a pohony

1987 – 1991Vysokoškolské

Praxe 17 let a 2 měsíce

Automotive

Personální Manažer

červenec 2018 – dosud 6 let a 1 měsíc

-Odpovědnost za oblast personalistiky, mezd a BOZP. -HR strategie, tvorba a její realizace, spolupráce s majiteli společnosti. - Průběžná analýza, optimalizace a implementace personálních procesů. - Zpracování systému vnitřních HR předpisů (Pracovní a Mzdový řád ad.). - Spolupráce a tvorba firemní kultury a pracovního prostředí. - Zajištění a realizace náboru a adaptace nových zaměstnanců. - Spolupráce s personálními agenturami, ČSSZ, ZP, ČSÚ, ÚP ad. - Zpracování personálních a mzdových reportů, rozpočtů a výhledů. - Příprava, realizace a odpovědnost za zaměstnanecký benefitní program. - Správa personální agendy v souladu s právními předpisy a v IS VEMA. - Příprava podkladů pro mzdy (docházka, překážky, prohlášení, ad.). - Spolupráce v oblasti BOZP, pracovního prostředí. - Příprava a realizace systému vzdělávání, hodnocení a kariérního růstu LZ. - Realizace odborných a jiných školení dle právních předpisů. - Řešení personálně-právních situací a personální poradenský servis. - Denní komunikace se zaměstnanci a manažery.

Personální agentura

Recruitment manager

květen 2016 – květen 2018 2 roky a 1 měsíc

- Vyhledání a výběr zaměstnanců. - Executive search. - HR poradenství klientům (např. směnování, docházka, odměňování). - Obchodní komunikace s klienty, pracovní cesty.

Energetická nadnárodní společnost

HR generalista

červen 2008 – prosinec 2015 7 let a 7 měsíců

- Vyhledání a výběr nových zaměstnanců skupiny v ČR. - Podpora a servis jednatelům, vedoucím a řadovým zaměstnancům. - Spoluúčast na plánování LZ, denní komunikace se zaměstnanci. - Poradenství v oblasti mezd a benefitů. - Personální administrativa (nástupy, výstupy, LP, docházka ad.). - Aktivní práce s HR IS SAP. - Spolupráce na dílčích a skupinových HR projektech. - Spoluúčast na organizačních změnách, komunikace s odbory. - Moderátor Orientačního dne. - Časté pracovní cesty po území ČR. - Ad.

Dopravní společnost

Personálně-právní ředitel

září 2006 – leden 2008 1 rok a 5 měsíců

- Řízení personálně-právního oddělení (HR, právní, BOZP, PO). - Spolupráce a tvorba personálního plánování LZ, projektů a strategií. - Nábor a výběr zaměstnanců, jejich adaptace, hodnocení a rozvoj. - Pracovněprávní administrativa a agenda. - Zaměstnanecké motivační a benefitní programy. - Komunikace s odborovou organizací, kolektivní vyjednávání. - Každodenní servis zaměstnancům na všech úrovních. - Ad.

Jazyky

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Další programy a počítačové znalosti

SAP, VEMA, TEAMIO, MUNIPOLIS

Zájmy

Sport, kultura, hudba, cestování

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45