Ing. Ondřej D. 30 let , životopis 1237086
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Ústí nad Labem + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Laborant v chemii a potravinářství Ošetřovatel/chovatel zvířat Referent Zobrazit vše (10)
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)
Zootechnika, výživa zvířat a dietetika
září 2018 – květen 2023Vysokoškolské
Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)
Zootechnika, speciální chovy
2014 – 2017Bakalářské
Gymnázium
všeobecné
2010 – 2014SŠ s maturitou
Praxe 5 let a 10 měsíců
Zo*********.o.
Ošetřovatel cizokrajných zvířat
květen 2019 – dosud 5 let a 8 měsíců
- zajišťování péče o zvlášť ohrožená a chráněná zvířata - ošetřování vzácných a ohrožených druhů zvířat - odchov mláďat - transport a manipulace se zvířaty - provádění úprav expozic zvířat a jejich okolí - vedení prvotní evidence zvířat a okolností jejich chovu - převzetí, uskladnění, úprava a kontrola krmných dávek - posouzení kvality krmiv, reklamace a vyřazení vadných dodávek - dávkování krmiv a dodržování krmných technik - komentované prohlídky pro návštěvníky
Če*********aze
Chovatel koní
říjen 2016 – listopad 2016 2 měsíce
Školní praxe v experimentální stáji. Výběr, příprava a dávkování krmiva, krmení, napájení, pasení. Ošetřování koní, hygiena, péče o kopyta. Úklid, dezinfekce, čištění a podestýlání stájových prostor, údržba výběhů a ohrad.
Jazyky
angličtinapokročilý začátečník
slovenštinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Začátečník
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZačátečník
Dovednosti
Mé silné stránky
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Další dovednosti
schopnost analýzy informací, zavádění inovativních postupů
Kurzy
Someliérský kurz
funkce sommeliera, výrobní postupy, oblasti a odrůdy v ČR , senzorické hodnocení, teploty podávání, druhy skleniček a karaf, podávání hodnotící systémy
2018