Foto: Šárka W., DiS.
ID 1016072

Šárka W., DiS. 40 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Nýdek + 30 km ochota dojíždět Mapa Ostrava + 5 km ochota dojíždět Mapa

Vzdělání Vyšší odborné

Vyšší odborná škola Prigo Ostrava

Právní činnost (Obecně právní činnost)

září 2021 – červen 2024Vyšší odborné

Soukromá střední odborná škola F-M, s.r.o.

Veřejnosprávní činnost

září 2000 – květen 2004SŠ s maturitou

Praxe 14 let

YM*****.o.

Office manager

říjen 2023 – dosud 11 měsíců

Zajištění chodu provozovny. Koordinace zaměstnanců, podílení se na tvorbě týdenních plánů s vedením a jejich následná kontrola plnění, raporting. Kontrola dodržování vnitřních stanov společnosti. Tvorba metodických pokynů. Všeobecná agenda - evidence pošty, pokladna, objednávky apod. Koordinace náboru nových zaměstnanců vč. inzerce. Pracovní pohovory, zaškolování nových zaměstnanců. Veřejné zakázky na Slovensku. Kompletní zpracování zakázek dle platných právních předpisů až do předložení nabídky (posouzení, analýza, dokumenty, cenové nabídky). Koordinace realizace zakázek až do finálního předání díla (spolupráce s klienty, technickým a ekonomickým oddělením, dodavateli, objednávky, předávací protokoly a mnoho dalšího). Celková zodpovědnost za svěřená střediska.

Al***** s.

Asistentka

srpen 2022 – dosud 2 roky a 1 měsíc

Klientský servis - sjednávání schůzek, komunikace s klienty, zprostředkování pojištění - kalkulace pojištění, uzavírání smluv, poradenství, zajištění chodu kanceláře

Úř*****nec

Specialista dávek PnP a DOZP

únor 2021 – dosud 3 roky a 7 měsíců

Zajištění agendy dávek příspěvku na péči a dávek pro osoby se zdravotním postižením. Běžné úkony orgánu prvního stupně ve správním řízení - opatřování a posuzování podkladů pro správní řízení potřebné ke zjištění stavu věci před vydáním rozhodnutí, vč. psaní rozhodnutí, zahájení řízení, veškerá písemná komunikace s účastníky správního řízení, příjem a kontrola žádosti, poskytování informací vyžadující individuální přístup k jednotlivým případům, osobní styk s občany v mimořádně tíživé situaci. Vydávání průkazu osob se zdravotním postižením.

Ka*********nec

Pracovník odd. aktualizace a dokumentace KN

březen 2019 – prosinec 2020 1 rok a 10 měsíců

Zajištovala jsem chod podatelny (příjem a výdej žádosti, kontrola dokladů, poskytování informací, pokladna, poskytování a ověřování listin ze sbírky, vyhotovování výpisu z KN a snímku), korespondence s orgány státní správy, digitalizace spisů.

Úř*****nec

Pracovník dávek SSP a DPP

srpen 2014 – květen 2018 3 roky a 10 měsíců

Vykonávala jsem činnost v agendě dávek státní sociální podpory a dávek pěstounské péče. Výdej, příjem, kontrola a evidence žádostí k dávkám. Poskytování informací občanům, kteří se ocitli v mimořádné tíživé a neočekávané sociální situaci. Zadávání dávek do systému, digitalizace spisů, vydávání potvrzení o dávkách a veškeré běžné úkony před vydáním rozhodnutí. Veškerá komunikace s účastníky řízení.

Úř*****nec

Informátor

červenec 2009 – červenec 2011 2 roky a 1 měsíc

Evidence nových uchazečů o zaměstnání. Příjem, výdej a kontrola žádostí o zprostředkování zaměstnání a podpory v nezaměstnanosti. Podávání informací uchazečům o zaměstnání, vydávání potvrzení o evidencích, archivní agenda, Součinnost s orgány státní správy. Zástup sekretariátu - zajištění chodu sekretariátu, pošta - datová schránka, výdej stravenek, úprava a kontrola v docházkovém systému.

Ku*****nec

Organizační pracovník na úseku vzdělávání

říjen 2008 – červenec 2009 10 měsíců

Prováděla jsem veškerou administrativu spojenou se zajištěním a uvedením nového kurzu (komunikace s potenciálními lektory, tvorba letáků, reklama, evidence přihlášek, kalkulace kurzů), komunikace s klienty, zajišťování technického zařízení pro kurzy a následného uvedení do chodu, zajištění cateringu, objednávání seminářů pro klienty, příprava podkladů pro akreditaci kurzů.

Úř*****nec

Informátor

červen 2008 – září 2008 4 měsíce

Pracovní náplň viz. výše rok 2009/2011.

Mo*********ava

Asistentka

září 2007 – duben 2008 8 měsíců

Zajištění chodu kanceláře. Jednání s klienty, obchodními zástupci. Příprava podkladů pro účetní. Evidence dokladů spojených se zprostředkováním půjček, kompletace smluv, veškerá následná korespondence s klienty - akceptace smluv apod.

Ob*********tem

Koordinátor sbírky

květen 2007 – červenec 2007 3 měsíce

Celkové zajištění průběhu sbírky Tesco Charita 2007 v Třinci. Komunikace s brigádníky, zajišťování nových brigádníků, sepisování dohod a vyplácení provizí. Vedení administrativy spojené se sbírkou.

Úř*****nec

Administrativní pomocné práce

květen 2005 – prosinec 2005 8 měsíců

Evidence nových uchazečů o zaměstnání. Příjem, výdej a kontrola žádostí o zprostředkování zaměstnání a podpory v nezaměstnanosti. Podávání informací uchazečům o zaměstnání, archivní agenda, evidence pošty. Kontrola cestovních dokladů při rekvalifikacích. Spolupráce s profesním poradcem při skupinových aktivitách s žáky ZŠ, aktivní účast na Trhu studijních a učebních oborů.

Jazyky

němčinazačátečník

angličtinamírně pokročilá

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Dovednosti

Mé silné stránky

Ochota učit se

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Kurzy

Distribuce pojištění a zajištění dle zákona č. 170/2018 Sb.

2022

Distribuce penzijních produktů, Česká asociace pojišťoven

2022

Úřednická zkouška dle zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě

Obecná část úřednické zkoušky - vydáno osvědčení Zvláštní část úřednické zkoušky pro obor státní správy: Nepojistné sociální systémy Zeměměřictví a katastr nemovitosti

květen 2017

Zájmy

latinské tance, běh, Krav Maga, ve volném čase se věnují distribuci suplementace a organizování přednášek na téma zdravý životní styl

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45