Foto: Ing. Vendula B.
ID 539475

Ing. Vendula B. 29 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vysokoškolské

Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)

Magisterský studijní obor - Výživa a potraviny

2020 – 2022Vysokoškolské

Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)

Výživa a potraviny

2017 – 2020Bakalářské

Gymnázium Na Pražačce, Praha 3, Nad Ohradou 23

Gymnázium (zaměření na výtvarnou výchovu)

2010 – 2016SŠ s maturitou

ZŠ Vybíralova

bez zaměření

2003 – 2010Základní

Praxe 3 roky a 6 měsíců

St*****aha

Odborný pracovník laboratoře hygieny potravin a krmiv

květen 2024 – dosud 10 měsíců

-hodnocení nárůstu kolonií mikroorganismů, zpracovávání výsledkových prtookolů a s tím spojená administrativa, udržování chodu laboratoře

Sm*****rna

Technolog výroby

červen 2023 – březen 2024 10 měsíců

Kontrola kvality, technologických postupů, hygieny ve výrobě, tvorba norem, součástí týmu HACCP aj.

AL*********.o.

Client service consultant - Food

říjen 2022 – květen 2023 8 měsíců

- poradenství a konzultace v oblasti potravinářských analýz - přijímání zakázek od klientů - telefonická, e-mailová i osobní komunikace s klienty - komunikace se specializovanými laboratořemi v rámci firmy

Ml*********.s.

Administrativní asistent, Technické oddělení - práce při studiu

červen 2021 – leden 2022 8 měsíců

Zajišťování objednávek, administrativní podpora, účetnictví, ...

NU*********.o.

Asistetka výživové poradkyně - práce při studiu

duben 2019 – září 2019 6 měsíců

Asistence při vyšetřování pacientů, měření tlaku, analýza tělesného složení - Tanita, konzultace výživových plánů s pacienty, administrativní práce

Jazyky

francouzštinazačátečník

angličtinastředně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený

Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

MS OutlookZkušený

Další programy a počítačové znalosti

Program STATISTICA 12, program (databáze) Angle, program (databáze) Vyraex, program LABSYSTEM

Kurzy

Značení potravin dle platné legislativy - UniConsulting, s.r.o.

Seznámení se všemi povinnými údaji podle EU nařízení 1169/2011 - kompletní požadavky při označování balených potravin s uvedením příkladů z praxe - podrobná interpretace uvádění alergenů, země původu, výživových údajů - výživová a zdravotní tvrzení - konkrétní příklady nejčastěji uváděných claimů, kdy je lze použít a kdy nikoliv - jaké zvolit obrázky ve vztahu ke složení výrobku Řešení modelových označení výrobků s praktickými ukázkami dle platných legislativních předpisů.

únor 2023

Školení metrologie

2023

Školení - Kontrola škůdců

2023

IFS Food verze 8

2023

Certifikát (školení) - Požadavky normy IFS Food, verze 7

Základní informace o systémech bezpečnosti potravin; Prezentace požadavků normy IFS Food, verze 7; Hodnocení auditu; Certifikace IFS Food; Praktické příklady z praxe; Závěrečný test

únor 2022

Certifikát (školení) - Základy systému kritických bodů (HACCP)

Základy HACCP - v legislativě ČR a EU; Nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin; Certifikace a interní audity HACCP, principy HACCP; Uplatňování systému kritických bodů v praxi; Řešení případových studií; Závěrečný test

únor 2022

Zájmy

potravinářská tématika, zdravá výživa, společenské aktivity, sportovní životní styl

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45