L. Č. , životopis 561704
Představa o práci
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Kvalitář Laborant v chemii a potravinářství Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technolog potravinářské výroby Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zaměstnanec provozu restaurace Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Technologie potravin
2018 – 2020Vysokoškolské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Chemie a technologie potravin - technologie a řízení v gastronomii
2014 – 2018Bakalářské
Střední škola gastronomie a obchodu Zlín
Gastronomie (Gastronomie s hotelovým provozem)
2010 – 2014SŠ s maturitou
Praxe 11 let a 11 měsíců
TO*****.o.
Nákupčí
srpen 2021 – dosud 3 roky a 4 měsíce
Zajištění operativního nákupu a logistiky od dodavatelů z tuzemska a zahraničí. Vyhledávání nových dodavatelů a udržování a posilování vztahů s nimi. Řešení reklamací v rámci dodavatelsko-odběratelských vztahů. Aktivní vyhledávání úspor a optimalizace nákupních procesů. Vedení evidence nákupu v interním systému (ABRA) a kontrola dodržování smluvených podmínek. Vedení poptávkového řízení, výběr dodavatelů a uzavírání kontraktů. Vyjednávání obchodních podmínek. Aktivní účast na nových projektech a procesních změnách.
Mo*******r.o
Vedoucí výroby
září 2020 – červenec 2021 11 měsíců
Řízení a koordinace činnosti výroby, zajištění a kontrola optimálního průběhu, kvality a efektivity výroby, plánování výrobních kapacit a plnění výrobního plánu, organizace a vedení pracovníků (kmenových i agenturních), kontrola a zajištění dodržování správné výrobní praxe, pořádku a hygienický předpisů, vytváření výrobního plánu, spolupráce s ostatními odděleními.
Mo*******r.o
Interní auditor
březen 2019 – září 2020 1 rok a 7 měsíců
Provádění interních auditů a inspekcí dle norem IFS, BRC a Tesco standard - pravidelný reporting vrcholovému vedení, předkládání návrhů na zlepšení. Příprava společnosti na certifikační audit.
Mo*******r.o
Pracovník oddělení kvality
červen 2018 – březen 2019 10 měsíců
Podílení se na tvorbě systémů řízení kvality (HACCP), kontrola a správa specifikací, školení pracovníků, řešení reklamací se zákazníky, tvorba a správa dokumentace systému řízení v podobě směrnic a instrukcí, metodické vedení a spoluúčast na řešení reklamací, neshod a nápravných opatření v rámci zavedeného systému managementu, příprava výkazů pro EKO-KOM, aktivní práce s informačním systémem KARAT, práce v laboratoři zaměřená na kontrolu vstupních surovin a výrobků (s tím související dokumentace) - stanovování vlhkosti, peroxidového čísla, afla/ochratoxinů, laktózy, senzorické hodnocení vzorků / výrobků z jednotlivých šarží, podílení se na vývoji nových výrobků
Mo*******r.o
Kontrolor kvality / vedoucí směny
červen 2017 – březen 2018 10 měsíců
Řízení a koordinace práce zaměstnanců na směně, řízení a kontrola průběhu výrobních procesů a jejich soulad s výrobním plánem a termíny, dohlížení na bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin, vedení a kontrola příslušné dokumentace.
UT*******cká
Výpomocný pracovník
2014 – 2018 4 roky a 6 měsíců
Příprava, organizace a účast na událostech pro veřejnost.
Gr*******don
Zahradník
2016 – 2016 6 měsíců
Obsluha zahradnické techniky, terénní úpravy, instalace závlahových systémů, výstavba dřevěných zahradních prvků, pokládka trávníků.
Al*****don
Bedňák, technik
2016 – 2016 6 měsíců
Příprava, stavba a likvidace stage, příprava audiovizuální techniky, komplexní realizace firemních a společenských událostí.
WI*******r.o
Koordinátor
2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců
Příprava cateringových akcí.
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
ERP a účetní software
ABRAPokročilý
KaratPokročilý
Kurzy
Senzorická analýza (ČSN EN ISO 8586)
Zkouška potřebná k výcviku posuzovatelů v senzorické analýze - zisk certifikátu
říjen 2023
Interní auditor kvality a bezpečnosti potravin (BRC food v. 9, IFS food v. 8, FSSC 22000 v. 6)
Zisk certifikátu
duben 2023
Udržování systému HACCP s důrazem na požadavky standardu IFS Food v7
Zisk certifikátu
září 2022
Kontrola škůdců v potravinářství
Zisk certifikátu
srpen 2022
požadavky IFS Food, verze 6.1
zisk certifikátu
květen 2018
interní auditor systému řízení kvality dle standartu ISO 9001:2015
zisk certifikátu
leden 2018
interní auditor systému kritických bodů HACCP
zisk certifikátu
leden 2018