Není foto: L. Č.
ID 561704

L. Č.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vysokoškolské

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Technologie potravin

2018 – 2020Vysokoškolské

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Chemie a technologie potravin - technologie a řízení v gastronomii

2014 – 2018Bakalářské

Střední škola gastronomie a obchodu Zlín

Gastronomie (Gastronomie s hotelovým provozem)

2010 – 2014SŠ s maturitou

Praxe 11 let a 11 měsíců

TO*****.o.

Nákupčí

srpen 2021 – dosud 3 roky a 4 měsíce

Zajištění operativního nákupu a logistiky od dodavatelů z tuzemska a zahraničí. Vyhledávání nových dodavatelů a udržování a posilování vztahů s nimi. Řešení reklamací v rámci dodavatelsko-odběratelských vztahů. Aktivní vyhledávání úspor a optimalizace nákupních procesů. Vedení evidence nákupu v interním systému (ABRA) a kontrola dodržování smluvených podmínek. Vedení poptávkového řízení, výběr dodavatelů a uzavírání kontraktů. Vyjednávání obchodních podmínek. Aktivní účast na nových projektech a procesních změnách.

Mo*******r.o

Vedoucí výroby

září 2020 – červenec 2021 11 měsíců

Řízení a koordinace činnosti výroby, zajištění a kontrola optimálního průběhu, kvality a efektivity výroby, plánování výrobních kapacit a plnění výrobního plánu, organizace a vedení pracovníků (kmenových i agenturních), kontrola a zajištění dodržování správné výrobní praxe, pořádku a hygienický předpisů, vytváření výrobního plánu, spolupráce s ostatními odděleními.

Mo*******r.o

Interní auditor

březen 2019 – září 2020 1 rok a 7 měsíců

Provádění interních auditů a inspekcí dle norem IFS, BRC a Tesco standard - pravidelný reporting vrcholovému vedení, předkládání návrhů na zlepšení. Příprava společnosti na certifikační audit.

Mo*******r.o

Pracovník oddělení kvality

červen 2018 – březen 2019 10 měsíců

Podílení se na tvorbě systémů řízení kvality (HACCP), kontrola a správa specifikací, školení pracovníků, řešení reklamací se zákazníky, tvorba a správa dokumentace systému řízení v podobě směrnic a instrukcí, metodické vedení a spoluúčast na řešení reklamací, neshod a nápravných opatření v rámci zavedeného systému managementu, příprava výkazů pro EKO-KOM, aktivní práce s informačním systémem KARAT, práce v laboratoři zaměřená na kontrolu vstupních surovin a výrobků (s tím související dokumentace) - stanovování vlhkosti, peroxidového čísla, afla/ochratoxinů, laktózy, senzorické hodnocení vzorků / výrobků z jednotlivých šarží, podílení se na vývoji nových výrobků

Mo*******r.o

Kontrolor kvality / vedoucí směny

červen 2017 – březen 2018 10 měsíců

Řízení a koordinace práce zaměstnanců na směně, řízení a kontrola průběhu výrobních procesů a jejich soulad s výrobním plánem a termíny, dohlížení na bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin, vedení a kontrola příslušné dokumentace.

UT*******cká

Výpomocný pracovník

2014 – 2018 4 roky a 6 měsíců

Příprava, organizace a účast na událostech pro veřejnost.

Gr*******don

Zahradník

2016 – 2016 6 měsíců

Obsluha zahradnické techniky, terénní úpravy, instalace závlahových systémů, výstavba dřevěných zahradních prvků, pokládka trávníků.

Al*****don

Bedňák, technik

2016 – 2016 6 měsíců

Příprava, stavba a likvidace stage, příprava audiovizuální techniky, komplexní realizace firemních a společenských událostí.

WI*******r.o

Koordinátor

2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců

Příprava cateringových akcí.

Jazyky

angličtinastředně pokročilá

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

ERP a účetní software

ABRAPokročilý

KaratPokročilý

Kurzy

Senzorická analýza (ČSN EN ISO 8586)

Zkouška potřebná k výcviku posuzovatelů v senzorické analýze - zisk certifikátu

říjen 2023

Interní auditor kvality a bezpečnosti potravin (BRC food v. 9, IFS food v. 8, FSSC 22000 v. 6)

Zisk certifikátu

duben 2023

Udržování systému HACCP s důrazem na požadavky standardu IFS Food v7

Zisk certifikátu

září 2022

Kontrola škůdců v potravinářství

Zisk certifikátu

srpen 2022

požadavky IFS Food, verze 6.1

zisk certifikátu

květen 2018

interní auditor systému řízení kvality dle standartu ISO 9001:2015

zisk certifikátu

leden 2018

interní auditor systému kritických bodů HACCP

zisk certifikátu

leden 2018

Zájmy

četba, nové dění, zdravý životní styl, vaření, filmografie, plavání

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45