David L. 56 let , životopis 1320844
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Praha-Liboc + 20 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední odborné učiliště s maturitou- Praha 3
Číšník
září 1982 – červen 1986SŠ s maturitou
Praxe 32 let
Re*******dlo
Majitel / provozovatel restaurace
červenec 2014 – dosud 10 let a 6 měsíců
Kompletní řízení provozu restaurace - výběr a komunikace s dodavateli, nábor zaměstnanců a jejich školení, sledování nových trendů v gastronomii a jejich využití v provozu restaurace, kontrola kvality služeb a prodeje, zajišťování propagace restaurace, zajišťování a organizace svateb, oslav, firemních akcí a cateringu.
Ca*********ing
Provozovatel cateringu
1993 – dosud 32 let
Organizace a zajišťování cateringu - svatby, oslavy, firemní akce a hudební koncerty.
Re*********věk
Spolumajitel / provozovatel sítě restaurací Pravěk
1993 – 2014 21 let a 6 měsíců
Kompletní řízení provozu sítě restaurací Pravěk - celkem 8 poboček v Praze, výběr a komunikace s dodavateli, nábor zaměstnanců a jejich školení, kontrola kvality služeb a prodeje, zajišťování propagace a reklamy všech poboček v Praze, zajišťování a organizace svateb, oslav, firemních akcí a cateringu.
Jazyky
angličtinapokročilý začátečník
němčinamírně pokročilá
ruštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Začátečník
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Sommelier
Základy sommeliérství - funkce sommeliera, degustace a hodnotící systémy, snoubení pokrmů a nápojů, servis vína, historie a současnost vinařství.
únor 2013