Emília P. 66 let , životopis 861826
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Praha-Bubeneč + 15 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Archivář Doručovatel / roznos letáků Fakturant/ka Práce doma Pracovník back office Referent Vkládání dat do počítače Zahradník Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Hotelová škola, Prešov
Ekonomika a Cestovní ruch, Provoz společného stravování
1974 – 1978SŠ s maturitou
Praxe 45 let a 7 měsíců
OSVČ
Majitel
2020 – dosud 5 let a 1 měsíc
Výroba a prodej - lidové umělecké výrobky, a jiné ŽL
OSVČ
OSVČ
2001 – 2024 23 let a 6 měsíců
Zprostředkováni obchodu a služeb, administrativní práce, marketing, jiné
VF*******aha
pomocná kuchařka
2020 – 2020 6 měsíců
pomocná kuchařka Dle denních pokynů šefkuchaře - příprava salátu, baget, pro zaměstnaneckou jídelnu, výdej teplých a studených jídel pro zaměstnance, příprava specifické stravy pro pacienty, výdej stravy pro pacienty ráno a v poledne. Sklad pomocného materiálu pro zaměstnaneckou jídelnu.
Re*********ter
Samostatná kuchařka
1998 – 2001 3 roky a 6 měsíců
Vedeni teplé a studené kuchyně. Normováni a příprava jídel, zostavováni jídelního lístku a objednávani surovin pro jejích přípravu, nákup pomocného materiálu pro kuchyni, potřebného pro provoz a výrobu jídel. Vyhodnocováni hospodaření, návrhy propagace provozu.
OSVČ
OSVČ
1997 – 1998 1 rok a 6 měsíců
Obchod - dárkové zboží a prodej novín, časopisů
In*******ojz
Účetní
1994 – 1997 3 roky a 6 měsíců
Středisko Pelhřimov. Vedení všech účetních podkladů potřebných pro chod zemědělského střediska Pelhřimov. Skladové karty osiv, mechanizace a jejích výdej, prodej. Příprava dokladu měsíčních uzávěrek pro celou hospodářskou jednotku, rostlinná výroba, živočíšni výroba, mechanizace.
St*******heb
Účetní
1992 – 1993 1 rok a 6 měsíců
Středisko Horní dvory. Vedení všech účetních podkladů potřebných pro chod zemědělského střediska Horní dvory. Skladové karty osiv, mechanizace a jejích výdej, prodej. Příprava dokladů měsíčních uzávěrek pro celou hospodářskou jednotku, rostlinná výroba, živočišní výroba, mechanizace, kovárna, zaměstnanci, jídelna.
OSVČ
OSVČ
1990 – 1992 2 roky a 6 měsíců
Provozovaní občerstveni Snack bar "21" Levoča
Ra*****dům
VZK
1984 – 1990 6 let a 6 měsíců
Kontrola všech účetních podkladů z jednotlivých středisek studená kuchyně, teplá kuchyně, Restaurace, Espresso, kavárna, Polotovary, Vinárna, Bistro, Samoobslužní jídelna, hospoda Jánošík, hospoda Podkova, hospoda Peklo, Turistická ubytovna Podhradí a vyhodnocení měsíčních uzávěrek hospodaření jednotlivých středisek stravováni a ubytováni. Kontrola výsledného hospodaření za hospodářské středisko.
Ta*********oča
hospodařka strediska Střihárna
1983 – 1984 1 rok a 6 měsíců
Přebíraní dodávek materiálu a látek potřebného k výrobě ošacení, rozpis norem na přijatý materiál a výdej pro střihače, přesun vystřižených dílu od střihače pro párování, výdej spárovaných dílu pro šicí dílny. Vyhotovováni všech podkladů pro měsíční účetní uzávěrku.
Sp*******dům
kuchyňská pokladnička
1981 – 1983 2 roky a 6 měsíců
Sestavováni denního menu a jídelního lístku minutkového, společně se šéfkuchářem. Normováni jídel a markováni jídel na teplé a studené kuchyni, do výdejních dokladů z kuchyní, pro odbytové střediska. Vydej pomocného materiálu, potřebného pro přípravu denní nabídky jídel, ze skladu pomocného materiálu, pro restauraci, kavárnu, espreso, polotovary, vinárnu , bistra a samoobslužní jídelnu a kuchyni. Kontrola účetních podkladů hospodařeni kuchyní. Příprava podkladu k měsíčnímu zúčtování hospodařeni kuchyně. Kontrola výsledků měsíční inventury na středisku kuchyně teplá a studená. Příprava dokladů k archivaci. Vedení archívu.
Je*******ris
kuchyňská pokladnička
1981 – 1981 6 měsíců
Sestavování denního menu a jídelního lístku minutkového, společně se šefkuchařem. Normováni jídel a následný výdej surovin potřebných pro přípravu denní nabídky jídel. Výdej pomocného materiálu ze skladu, pro restauraci, vinárnu a kuchyni. Kontrola účetních podkladů hospodařeni kuchyně. Příprava podkladů k měsíčnímu vyúčtování hospodaření středisek. Kontrola výsledků měsíční inventury na středisku kuchyně.
JL*******ica
servírka
1979 – 1981 2 roky a 6 měsíců
Roznos jídla a nápojů hostem, dle jejích objednávky. Markování objednávek v kuchyni a výčepu
Jazyky
němčinazačátečník
ruštinazačátečník
angličtinamírně pokročilá
češtinapokročilá
slovenštinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý