Foto: Bc. Daria  .
ID 1221456

Bc. Daria . 23 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vysokoškolské

Karlova univerzita

Studia občanské společnosti

říjen 2023 – dosudVysokoškolské

Karlova univerzita

Studium humanitní vzdělanosti (SHV)

říjen 2020 – září 2023Bakalářské

Praxe 1 rok a 10 měsíců

Sm*******ngs

Letuška / steward

březen 2024 – dosud 6 měsíců

Příprava letadla před letem Péče o cestující během letu Zajištění bezpečnosti a pohodlí cestujících během letu Poskytování vynikajícího zákaznického servisu a péče Dodržování předpisů a směrnic podnikového a civilního letectví Spolupráce s posádkou pro bezpečný a hladký let

KO*******r.o

Pracovník zákaznického servisu

únor 2023 – říjen 2023 9 měsíců

Poskytování komplexní podpory klientům ve všech fázích školení, včetně poradenství ohledně služeb. Registrace smluv a pečlivé vedení dokumentace. Efektivní komunikace s klienty s důrazem na jejich spokojenost. Aktivní prodej a propagace našich kurzů klientům. Konzultace s klienty o různých typech kurzů, které jim mohou vyhovovat. Zajišťování registrace smluv a sledování zákaznických dokumentů. Aktivní účast na pracích v call centru, včetně konzultací s klienty a zpracování jejich dotazů.

Kr*****CPU

Práce vízového poradce

únor 2022 – srpen 2022 7 měsíců

Příprava a poskytování informací klientům o procesu získání víza. Asistence klientům při vyplňování a shromažďování potřebných dokumentů pro podání žádosti o vízum. Poskytování konzultací ohledně požadavků a postupů pro získání víza. Překlad a příprava dokumentů pro vízovou žádost. Průvod klientů po celém procesu získání víza, včetně zajištění pojištění, vízové karty a organizace dopravy na místo dočasného pobytu.

Jazyky

angličtinamírně pokročilá

češtinastředně pokročilá

ukrajinštinavýborná

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Mohu nabídnout

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Zájmy

Mé hlavní zájmy se zaměřují na otázky integrace cizinců do české společnosti, přičemž se zvláštním důrazem na ukrajinskou komunitu. Ráda bych se dozvěděla, jaké aktivity a programy vaše organizace poskytuje v této oblasti a jaký je jejich současný význam v kontextu současných událostí, zejména po dvou letech války na Ukrajině.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45