Martin F. 35 let , životopis 1257644
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Brno + 30 km ochota dojíždět Mapa Jihlava + 30 km ochota dojíždět Mapa Olomouc + 30 km ochota dojíždět Mapa Svitavy + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Kuchař Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní
Možná spolupráce
Vzdělání Vyučení bez maturity
SŠ řemesel a služeb Moravské Budějovice
Kuchař - číšník
září 2005 – červen 2008Vyučení
Praxe 16 let a 4 měsíce
Ar*********.o.
Létající šéfkuchař - Supervizor
duben 2017 – dosud 7 let a 9 měsíců
Pracování na provozech po celé ČR, nastavování firemních standardů a kontrola kvality, vaření a expedování jídel, pomoc při školení a zavádění inovací na provozech, dodržování hygienických předpisů, komunikace se zákazníky, pracovat dle pokynů nadřízených, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin, pomoc při otevírání nových provozů, pomoc při motivaci, řízení i tréninku pracovního týmu, kontrola za správné označení alergenů, cen potravin, oblečení personálu, odpovědnost za chod provozu, finančních plánů, report nadřízeným
Eu*******.o.
Kuchař na cestách
září 2016 – březen 2017 7 měsíců
Pracování na provozech po celé ČR, vaření a expedování jídel , pomoc při školení a zavádění inovací na provozech, dodržování hygienických předpisů, komunikace se zákazníky , pracovat dle pokynů nadřízených, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin , pomoc při otevírání nových provozů
So*******.o.
Manažer výroby a kvality
říjen 2014 – srpen 2016 1 rok a 11 měsíců
Odpovědnost za spokojení klientů a zákazníků, pomoc při motivaci, řízení i tréninku pracovního týmu, komunikace s klienty, zákazníky a dodavateli , pomoc při zajišťování hygienických předpisů na provozech , pomoc při zaváděni inovací na provoz , sestavování jídelního lístku, tvorba receptur a jejich cenových kalkulací, kontrola a sjednocování připravovaných pokrmů na provozech, kontrola za správné označení alergenů, cen potravin, oblečení personálu , kontrola jakosti surovin a následné reklamace dodavatelům , účast a vedení porad, školení , odpovědnost za chod provozů, finančních plánů, report nadřízeným, zapojováni do výrobního procesu , sestavování společenských akcí , sestavování a vedení kurzů a vaření pro(s) klienty
Re*********bíč
Šéfkuchař
červenec 2013 – září 2014 1 rok a 3 měsíce
Odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků, dodržování hygienických předpisů, organizace práce kuchařů a pomocného personálu, odpovědnost za řádně skladované suroviny, sestavování jídelního lístku a objednávání surovin , vaření a expedice jídel
Ba*******šín
Kuchař - vedoucí směny
leden 2011 – červen 2013 2 roky a 6 měsíců
Odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků, vaření a expedice jídel, pracovat dle pokynů nadřízených , organizace práce kuchařů a pomocného personálu, odpovědnost za řádné skladování surovin, dodržování hygienických předpisů, pomoc při sestavování jídelního lístku, objednávek surovin a společenských akcí
Vr*****.o.
kuchař, Provozní, Palírník
duben 2010 – prosinec 2010 9 měsíců
Komunikace se zákazníky a dodavateli, odpovědnost za chod provozovny a celé budovy, vaření a expedice jídel , organizace práce personálu Dodržování hygienických předpisů, odpovědnost za řádně skladované suroviny, sestavování jídelního lístku a objednávání surovin
Re*******nou
Kuchař - zástupce šéfkuchaře
červen 2009 – březen 2010 10 měsíců
Vaření a expedice jídel, odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků za nepřítomnosti šéfkuchaře, odpovědnost za dodržování hygienických předpisů, organizace práce pomocného personálu, pomoc při sestavování jídelního lístku, objednávání surovin a společenských akcí, odpovědnost za uskladnění surovin
Gr*****nou
Kuchař
září 2008 – červen 2009 10 měsíců
Vaření a expedování jídel, pracovat dle pokynů nadřízených, dodržování hygienických předpisů, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin Příprava společenských akcí, řádně skladovat potraviny
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
slovenštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiNováček
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
KURZY KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ – Kulinářská Akademie Grosseto
2019
MEZINÁRODNÍ VÝMĚNA ŠÉFKUCHAŘŮ – Sodexo s.r.o
2016
MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ - PŘÍPRAVA MENU S VYUŽITÍM REGIONÁLNÍCH SUROVIN – Bidfood Czech Republic s.r.o.
2013
REKVALIFIKAČNÍ PROGRAM - SLOŽITÁ OBSLUHA HOSTŮ – Luděk Brabec - INDEX - PLUS
2012