Foto: Martin F.
ID 1257644

Martin F. 35 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Brno + 30 km ochota dojíždět Mapa Jihlava + 30 km ochota dojíždět Mapa Olomouc + 30 km ochota dojíždět Mapa Svitavy + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání Vyučení bez maturity

SŠ řemesel a služeb Moravské Budějovice

Kuchař - číšník

září 2005 – červen 2008Vyučení

Praxe 16 let a 3 měsíce

Ar*********.o.

Létající šéfkuchař - Supervizor

duben 2017 – dosud 7 let a 8 měsíců

Pracování na provozech po celé ČR, nastavování firemních standardů a kontrola kvality, vaření a expedování jídel, pomoc při školení a zavádění inovací na provozech, dodržování hygienických předpisů, komunikace se zákazníky, pracovat dle pokynů nadřízených, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin, pomoc při otevírání nových provozů, pomoc při motivaci, řízení i tréninku pracovního týmu, kontrola za správné označení alergenů, cen potravin, oblečení personálu, odpovědnost za chod provozu, finančních plánů, report nadřízeným

Eu*******.o.

Kuchař na cestách

září 2016 – březen 2017 7 měsíců

Pracování na provozech po celé ČR, vaření a expedování jídel , pomoc při školení a zavádění inovací na provozech, dodržování hygienických předpisů, komunikace se zákazníky , pracovat dle pokynů nadřízených, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin , pomoc při otevírání nových provozů

So*******.o.

Manažer výroby a kvality

říjen 2014 – srpen 2016 1 rok a 11 měsíců

Odpovědnost za spokojení klientů a zákazníků, pomoc při motivaci, řízení i tréninku pracovního týmu, komunikace s klienty, zákazníky a dodavateli , pomoc při zajišťování hygienických předpisů na provozech , pomoc při zaváděni inovací na provoz , sestavování jídelního lístku, tvorba receptur a jejich cenových kalkulací, kontrola a sjednocování připravovaných pokrmů na provozech, kontrola za správné označení alergenů, cen potravin, oblečení personálu , kontrola jakosti surovin a následné reklamace dodavatelům , účast a vedení porad, školení , odpovědnost za chod provozů, finančních plánů, report nadřízeným, zapojováni do výrobního procesu , sestavování společenských akcí , sestavování a vedení kurzů a vaření pro(s) klienty

Re*********bíč

Šéfkuchař

červenec 2013 – září 2014 1 rok a 3 měsíce

Odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků, dodržování hygienických předpisů, organizace práce kuchařů a pomocného personálu, odpovědnost za řádně skladované suroviny, sestavování jídelního lístku a objednávání surovin , vaření a expedice jídel

Ba*******šín

Kuchař - vedoucí směny

leden 2011 – červen 2013 2 roky a 6 měsíců

Odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků, vaření a expedice jídel, pracovat dle pokynů nadřízených , organizace práce kuchařů a pomocného personálu, odpovědnost za řádné skladování surovin, dodržování hygienických předpisů, pomoc při sestavování jídelního lístku, objednávek surovin a společenských akcí

Vr*****.o.

kuchař, Provozní, Palírník

duben 2010 – prosinec 2010 9 měsíců

Komunikace se zákazníky a dodavateli, odpovědnost za chod provozovny a celé budovy, vaření a expedice jídel , organizace práce personálu Dodržování hygienických předpisů, odpovědnost za řádně skladované suroviny, sestavování jídelního lístku a objednávání surovin

Re*******nou

Kuchař - zástupce šéfkuchaře

červen 2009 – březen 2010 10 měsíců

Vaření a expedice jídel, odpovědnost za chod kuchyně a spokojenost zákazníků za nepřítomnosti šéfkuchaře, odpovědnost za dodržování hygienických předpisů, organizace práce pomocného personálu, pomoc při sestavování jídelního lístku, objednávání surovin a společenských akcí, odpovědnost za uskladnění surovin

Gr*****nou

Kuchař

září 2008 – červen 2009 10 měsíců

Vaření a expedování jídel, pracovat dle pokynů nadřízených, dodržování hygienických předpisů, pomoc při sestavování jídelního lístku a objednávání surovin Příprava společenských akcí, řádně skladovat potraviny

Jazyky

němčinapokročilý začátečník

slovenštinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiNováček

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

KURZY KULINÁŘSKÉHO UMĚNÍ – Kulinářská Akademie Grosseto

2019

MEZINÁRODNÍ VÝMĚNA ŠÉFKUCHAŘŮ – Sodexo s.r.o

2016

MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ - PŘÍPRAVA MENU S VYUŽITÍM REGIONÁLNÍCH SUROVIN – Bidfood Czech Republic s.r.o.

2013

REKVALIFIKAČNÍ PROGRAM - SLOŽITÁ OBSLUHA HOSTŮ – Luděk Brabec - INDEX - PLUS

2012

Zájmy

vaření, domácí kutilství,sport

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45