Foto: Mgr. Radmila F.
ID 792257

Mgr. Radmila F. 54 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vysokoškolské

Vysoká škola báňská, ekonomická fakulta, Technické univerzity Ostrava

specializační studium písemná a elektronická komunikace

2005 – 2007Vysokoškolské

Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta

Učitelství odborných předmětů - obchod a služby

2000 – 2003Vysokoškolské

Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta

Učitelství odborných předmětů

1994 – 1999Bakalářské

Střední odborné učiliště, Frýdek - Místek

Provoz obchodu se zaměřením pro vnitřní obchod

září 1985 – květen 1991SŠ s maturitou

Praxe 36 let a 6 měsíců

Ch*********tek

Lektor

2019 – 2024 5 let a 6 měsíců

Pomoc při vypracování domácích úkolů, s přichystáním se na další den, příprava na písemné práce, testy a zkoušky; pěstování návyků spojených s povinnou školní docházkou; podpora děti nejen v přípravě na školní výuku, ale i v jejich osobnostním růstu.

St*****rno

Inspektorka

2015 – 2024 9 let a 6 měsíců

Zabezpečení dozoru nad jakostí a zdravotní nezávadnosti potravin, hygienických podmínek, HACCP a sledovatelnosti potravin při výrobě a uvádění potravin na trh ve výrobě a maloobchodní síti a od roku 2015 včetně společného stravování, včetně odběrů vzorků potravin a pokrmů pro laboratorní analýzy a další s tím spojených činností.

*****ště

vedoucí školní jídelny

2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců

Řízení školní jídelny, odpovědnost za její provoz a plynulý chod, péče o její řádné hospodaření, dodržování a sledování předpisů o společném stravování dětí, hygienických podmínek školního stravování, požadavky HACCP. Odpovědnost za dodržování finančního limitu, dodržuje výživové normy a plnění spotřebního koše při sestavování jídelních lístků, zajištění objednávek a nákup potravin, vyúčtování stravného.

St*****tek

Učitelka odborných předmětů

2004 – 2013 9 let a 6 měsíců

Výuka odborných předmětů - potraviny a výživa, zbožíznalství, suroviny, ekonomika, marketing, management, administrativa aj.odborné předměty. Organizace a vedení Sdružení rodičů.

Če*******ouc

Inspektorka

1998 – 2004 6 let a 6 měsíců

Zabezpečení dozoru nad jakostí a zdravotní nezávadnosti potravin, hygienických podmínek, HACCP a sledovatelnosti potravin při výrobě a uvádění potravin na trh ve výrobě a maloobchodní síti, včetně odběrů vzorků pro jejich hodnocení a další s tím spojených činností.

SD*****tek

zást.vedoucího a vedoucí prodejny

1988 – 1998 10 let a 6 měsíců

Řízení a vedení pobočky, prodejny nebo provozovny v oblasti maloobchodního prodeje - zajištění chodu pobočky v oblasti lidských zdrojů - výběr, školení, motivace a odměňování zaměstnanců, v oblasti marketingu a podpory prodeje, splnění stanovených obchodních cílů, dodržení stanoveného rozpočtu, logistické operace spojené s fungováním i zajištění běžného provozu.

Jazyky

angličtinamírně pokročilá

ruštinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Kurzy

Výcvikový kurz - Prezentační dovednosti

2017

Seminář - Práva na označení - ochranné známky

2016

Kombinovaný kurz informační gramotnosti

2016

Kurz - Enviromentálního vzdělávání

2015

Kurz - Kreativní techniky řešení problémů; Komunikační dovednosti

2015

Kurz - Protikorupční vzdělávání a vzdělávání v oblasti etiky

2015

Vzdělávací program: Sociálně psychologický výcvik s podílem sebezkušenosti - Projet: Supervize do škol

Rozvoj klíčových dovedností zaměřených speciálně na problematiku zátěžových situací na škole.

2013

Aktuální trendy vzdělávání v gastronomických oborech

EKOPRODUKTY - moderní trendy přípravy s využitím moderních didaktických metod při jejich realizaci

2007

Modernizace výuky písemné a elektronické komunikace

Seminář - Modernizace výuky písemné a elektronické komunikace v rozsahu 7 vyučovacích hodin v Academia centru Tomáše Bati ve Zlíně.

2005

Zájmy

Diferencované stravování, studium technologie potravin, potravinářských výzkumu a programy českých potravinářských společností, cestování, četba, šachy, oblast výchovy a vzdělávání.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45