Není foto: Mgr. Jiří Ž.
ID 902019

Mgr. Jiří Ž. 42 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vysokoškolské

Agronomická fakulta MENDELU Brno

Chemie a technologie potravin

2012 – 2015Bakalářské

Přírodovědecká fakulta MU Brno

Molekulární biologie a genetika

2001 – 2006Vysokoškolské

Gymnázium Brno, třída Kapitána Jaroše, příspěvková organizace

Gymnázium

1994 – 2001SŠ s maturitou

Praxe 13 let a 2 měsíce

My*********.o.

Laborant

září 2023 – dosud 11 měsíců

vývoj substrátů pro dřevokazné houby, pěstování mycelia dřevokazných hub, příprava a zpracování mykokompozitních materiálů

My*********.o.

pomocné práce při výrobě

září 2022 – září 2023 1 rok a 1 měsíc

vývoj substrátů pro dřevokazné houby, pěstování mycelia dřevokazných hub, příprava a zpracování mykokompozitních materiálů

*********.i.

Výtyčka

říjen 2022 – 2023 1 rok a 3 měsíce

Měření stromového patra v NPR Žofínský prales

Fa*********rno

Odborný pracovník VŠ

listopad 2021 – duben 2022 6 měsíců

příjem vzorků pro testy na COVID-19

Pi*******.o.

Sládek

srpen 2018 – červenec 2021 3 roky

obsluha varny a ostatní provozní činnosti v pivovaru, plnění spotřebitelských obalů, sanitace a údržba, vedení evidence výroby, správa skladu

Do*****.o.

Sládek

květen 2014 – červenec 2018 4 roky a 3 měsíce

obsluha varny a ostatní provozní činnosti v pivovaru, plnění spotřebitelských obalů, sanitace a údržba

La*********ně)

Odborný pracovník

2006 – 2009 3 roky a 6 měsíců

PCR, horizontální gelová elektroforéza, izolace rostlinné a bakteriální DNA, transformace bakterií, analýza sekvencí NA

Jazyky

angličtinapokročilá

Technické znalosti

Další programy a počítačové znalosti

GNU Image Manipulation Program, Statistica, Basic Local Alignment Search Tool

Kurzy

Interní auditor systému kritických bodů

základy HACCP v legislativě ČR a EU nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin certifikace a interní audity HACCP principy HACCP uplatňování systému kritických bodů v praxi řešení případových studií

Zobrazit certifikát o absolvování

duben 2015

Školení interních auditorů systému řízení kvality dle standardu ISO 9001

výklad norem ISO 9001:2008 a ISO 190011:2011 základní informace, změny a struktura normy ISO 9001:2015 příprava, vykonání, vyhodnocení a význam interních auditů praktická cvičení

Zobrazit certifikát o absolvování

březen 2015

Zájmy

zahradničení, pěstování pokojových rostlin, výroba fermentovaných masných výrobků, výroba fermentovaných výrobků ze zeleniny

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45