J. Ž. , životopis 902019
Představa o práci
Chci pracovat jako
Biolog Genetik Chemik Kontrolor v potravinářské výrobě Laborant v chemii a potravinářství Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Přírodovědec Technolog potravinářské výroby Vědecko výzkumný pracovník Zušlechťovatel odrůd rostlin Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Agronomická fakulta MENDELU Brno
Chemie a technologie potravin
2012 – 2015Bakalářské
Přírodovědecká fakulta MU Brno
Molekulární biologie a genetika
2001 – 2006Vysokoškolské
Gymnázium Brno, třída Kapitána Jaroše, příspěvková organizace
Gymnázium
1994 – 2001SŠ s maturitou
Praxe 13 let a 6 měsíců
My*********.o.
Laborant
září 2023 – dosud 1 rok a 3 měsíce
vývoj substrátů pro dřevokazné houby, pěstování mycelia dřevokazných hub, příprava a zpracování mykokompozitních materiálů
My*********.o.
pomocné práce při výrobě
září 2022 – září 2023 1 rok a 1 měsíc
vývoj substrátů pro dřevokazné houby, pěstování mycelia dřevokazných hub, příprava a zpracování mykokompozitních materiálů
Vý*********.i.
Výtyčka
říjen 2022 – 2023 1 rok a 3 měsíce
Měření stromového patra v NPR Žofínský prales
Fa*********rno
Odborný pracovník VŠ
listopad 2021 – duben 2022 6 měsíců
příjem vzorků pro testy na COVID-19
Pi*******.o.
Sládek
srpen 2018 – červenec 2021 3 roky
obsluha varny a ostatní provozní činnosti v pivovaru, plnění spotřebitelských obalů, sanitace a údržba, vedení evidence výroby, správa skladu
Do*****.o.
Sládek
květen 2014 – červenec 2018 4 roky a 3 měsíce
obsluha varny a ostatní provozní činnosti v pivovaru, plnění spotřebitelských obalů, sanitace a údržba
La*********ně)
Odborný pracovník
2006 – 2009 3 roky a 6 měsíců
PCR, horizontální gelová elektroforéza, izolace rostlinné a bakteriální DNA, transformace bakterií, analýza sekvencí NA
Jazyky
angličtinapokročilá
Technické znalosti
Další programy a počítačové znalosti
GNU Image Manipulation Program, Statistica, Basic Local Alignment Search Tool
Kurzy
Interní auditor systému kritických bodů
základy HACCP v legislativě ČR a EU nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin certifikace a interní audity HACCP principy HACCP uplatňování systému kritických bodů v praxi řešení případových studií
Zobrazit certifikát o absolvování
duben 2015
Školení interních auditorů systému řízení kvality dle standardu ISO 9001
výklad norem ISO 9001:2008 a ISO 190011:2011 základní informace, změny a struktura normy ISO 9001:2015 příprava, vykonání, vyhodnocení a význam interních auditů praktická cvičení
Zobrazit certifikát o absolvování
březen 2015