Patrik M. 22 let , životopis 1387546
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Kuchař Pekař Pizzař Pomocná síla do kuchyně Pracovník rychlého občerstvení Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zaměstnanec provozu restaurace Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vyučení bez maturity
Moravská střední škola s.r.o.
Kuchař-číšník (Kuchař/Číšník-barman)
září 2019 – červen 2022Vyučení
Praxe 5 let a 1 měsíc
Re*****čov
Kuchař
2024 – leden 2025 1 rok a 1 měsíc
Catering, příprava rybích pokrmů, flambování, příprava moučníků
EX*******erk
Kuchař
2023 – 2024 1 rok a 6 měsíců
Příprava tradičních českých pokrmů, zpracování masa
JV*******čov
Pizzař
2023 – 2023 6 měsíců
Příprava pizz
U *********čov
Kuchař
prosinec 2022 – 2023 1 rok a 1 měsíc
Catering
Ho*****ess
Kuchař
červenec 2022 – listopad 2022 5 měsíců
Příprava snídaní, práce na grilu, práce s masem
Bi*******lus
Pomocná síla do kuchyně
září 2021 – červen 2022 10 měsíců
Nácvik k získání praxe v oboru
Gr*****sko
Kuchař
květen 2021 – červen 2021 2 měsíce
Erasmus stáž
Lo*******ouc
Pomocná síla do kuchyně
září 2020 – červen 2021 10 měsíců
Nácvik k získání praxe v oboru
Sv*****ouc
Pomocná síla do kuchyně
září 2019 – červen 2020 10 měsíců
Nácvik k získání praxe v oboru
Jazyky
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Chytrý telefon Apple iOSPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Začátečník
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Empatii
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
Zpracování ryb, drůbeže, zvěřiny. Práce s moderní technologii v gastronomii. Znalost molekulární gastronomie. Příprava domácích knedlí, pečiva, těstovin.
Kurzy
Jarní menu Jana Horkého
2022
Studená kuchyně
Moderní catering
březen 2021