Foto: Dušan M.
ID 987312

Dušan M. 42 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Olomouc + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Kuchař

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády

Vzdělání Vyučení bez maturity

Střední odborná škola obchodu a služeb, Olomouc, Štursova 14

Kuchař

1997 – 2000Vyučení

Praxe 20 let a 10 měsíců

Lo*********ort

Kuchař

2024 – dosud 10 měsíců

V tomto případě a mým hlavním cílem byl prep up. Znát veškeré sekce. Technické postupy a snažit se být nápomocný v situaci kdy dotyčný nemá čas na přípravu . Praxe se studenou kuchyní. Tvorbou jídel a podání na talíř je opravdu zábava. Převzetí zboží. Jeho zaskladnění. Nuže mám i velký přehled kde co je. S otázkami od spolupracovníků jsem byl mile a aktivně oslovený. Příprava snídaní, polívek, hotovek. Čistění mas. Logické myšlení co se týče využití celé suroviny bez jakýkoliv zbytků které by se nedej bože vyhodila do koše. Příprava food festivalů. Grilování a příprava na grilu Vulkanus, akcí, rautů, atypických jídel z mnoha koutů světa. Praxí s elekro spotřebiči. Jejich údržbou. Novými technologickými postupy surovin. Dokumentace HCCP a řešení problémů co se týče tohoto tématu. Večerní úklid všech pracovních ploch, podlah, el. spotřebičů beru jako denní rutinu která je v tomto oboru brána jako její součástí. Kalkulace jídel, teploty, jejich zaskladnění beru jako součástí. Nerad jsem v situaci kdy mi chce osoba dát na jevo, že není má práce stoprocentní. Důvěra je velmi pozitivním přínosem.

Lo*********ort

Kuchař

2023 – dosud 1 rok a 10 měsíců

V tomto případě a mým hlavním cílem byl prep up. Znát veškeré sekce. Technické postupy a snažit se být nápomocný v situaci kdy dotyčný nemá čas na přípravu . Praxe se studenou kuchyní. Tvorbou jídel a podání na talíř je opravdu zábava. Převzetí zboží. Jeho zaskladnění. Nuže mám i velký přehled kde co je. S otázkami od spolupracovníků jsem byl mile a aktivně oslovený. Příprava snídaní, polívek, hotovek. Čistění mas. Logické myšlení co se týče využití celé suroviny bez jakýkoliv zbytků které by se nedej bože vyhodila do koše. Příprava food festivalů. Grilování a příprava na grilu Vulkanus, akcí, rautů, atypických jídel z mnoha koutů světa. Praxí s elekro spotřebiči. Jejich údržbou. Novými technologickými postupy surovin. Dokumentace HCCP a řešení problémů co se týče tohoto tématu. Večerní úklid všech pracovních ploch, podlah, el. spotřebičů beru jako denní rutinu která je v tomto oboru brána jako její součástí. Kalkulace jídel, teploty, jejich zaskladnění beru jako součástí. Nerad jsem v situaci kdy mi chce osoba dát na jevo, že není má práce stoprocentní. Důvěra je velmi pozitivním přínosem.

Ta***** o.

Kuchař

prosinec 2023 – únor 2024 3 měsíce

V tomto případě a mým hlavním cílem byl prep up. Znát veškeré sekce. Technické postupy a snažit se být nápomocný v situaci kdy dotyčný nemá čas na přípravu . Praxe se studenou kuchyní. Tvorbou jídel a podání na talíř je opravdu zábava. Převzetí zboží. Jeho zaskladnění. Nuže mám i velký přehled kde co je. S otázkami od spolupracovníků jsem byl mile a aktivně oslovený. Příprava snídaní, polívek, hotovek. Čistění mas. Logické myšlení co se týče využití celé suroviny bez jakýkoliv zbytků které by se nedej bože vyhodila do koše. Příprava food festivalů. Grilování a příprava na grilu Vulkanus, akcí, rautů, atypických jídel z mnoha koutů světa. Praxí s elekro spotřebiči. Jejich údržbou. Novými technologickými postupy surovin. Dokumentace HCCP a řešení problémů co se týče tohoto tématu. Večerní úklid všech pracovních ploch, podlah, el. spotřebičů beru jako denní rutinu která je v tomto oboru brána jako její součástí. Kalkulace jídel, teploty, jejich zaskladnění beru jako součástí. Nerad jsem v situaci kdy mi chce osoba dát na jevo, že není má práce stoprocentní. Důvěra je velmi pozitivním přínosem.

Ha*********ouc

Kuchač

2016 – 2020 4 roky a 6 měsíců

V tomto případě má pozice byla příprava hotových jídel. Konzultací co se týče kalkulace, HCCP, objednávek atd. Samozřejmostí zaskočit na jiné sekce. Flexibilita, pracovitost, kreativita

Re*******ouc

Kuchař

2016 – 2018 2 roky a 6 měsíců

Příprava hotových i minutkových jídel. Kalkulace. Objednávky. Psaní HCCP. Servis. Rauty. Grilování atipických pokrmů viz. chobotnice..steaky..italské rajčata atd

Re*****hov

Kuchař

2015 – 2016 1 rok a 6 měsíců

Příprava luxusních pokrmů A-la-carte. Viz. steaky..pasty..pizzy atd. Vše pod dohledem hostů, či ubytovaných.

Re*******lač

Kuchař

2001 – 2014 13 let a 6 měsíců

Vaření hotových jídel..snídaní..rautů..oslav..kalkulace pokrmů..převzetí zboží. Objednávka zboží atd.

Jazyky

angličtinazačátečník

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

Linux / BSD / Unix

MacOS

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Zájmy

Ciklistyka. Turistika. Basketbal. Četba. Hudba i její tvorba. Móda. Styl. Poznávání jiných zemí . Domácí práce a v neposlední řadě má práce. Rád se zdokonaluji a neustále se učím jinými technologickými postupy. Poznávání jídel z jiných koutů světa

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45