R. K. , životopis 913079
Vzdělání Vysokoškolské
Filozoficko-přírodovědecká fakulta- Slezská univerzita v Opavě
Německý jazyk
září 2023 – květen 2025Vysokoškolské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Německý jazyk pro manažerskou praxi
září 2019 – červen 2022Bakalářské
Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace
.
2014 – 2018SŠ s maturitou
Praxe 12 let
Si*******ens
Junior Specialist GBS s německým jazykem
červenec 2022 – dosud 3 roky a 6 měsíců
Junior Specialist GBS s německým jazykem
Si*******ens
Administrativní pracovník
červenec 2021 – červen 2022 1 rok
Administrativní výpomoc v oddělení After Sales s němčinou
Fa*****UTB
Výpomoc s propagací fakulty FHS na sociálních sítích
2019 – 2022 3 roky a 6 měsíců
Copywriting Tvorba stories a příspěvků na Inastagram a Facebook Fotografování
He*****vis
Pracovník v maloobchodě
2020 – 2021 1 rok a 6 měsíců
Poradenství, obsluha poklady, kódování zboží, úklid prodejny
Šp*****age
Překlad e-shopu z ČJ do NJ
2020 – 2020 6 měsíců
Překládání e-shopu z českého do německého jazyka
Da*****lýn
Číšník/servírka
2014 – 2019 5 let a 6 měsíců
Obsluha restaurace
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
němčinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Psaní všemi desetiZkušený
Grafické a konstrukční programy
CanvaZačátečník
ERP a účetní software
SAPZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Poradce pro výživu (Vital Institut)
2021
Nutrition and Lifestyle in Pregnancy
2020
Weight Management: Beyond Balancing Calories
2020