Mgr. Tomáš B. 36 let , životopis 1350791
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Kontrolor v potravinářské výrobě Mistr v chemii a potravinářství Technolog potravinářské výroby
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Bezpečnost a kvalita potravin
září 2011 – červen 2013Vysokoškolské
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Bezpečnost a kvalita potravin
září 2008 – červen 2011Bakalářské
Gymnázium Jana Masaryka Jihlava
Obecné gymnázium
září 2004 – květen 2008SŠ s maturitou
Praxe 10 let a 9 měsíců
St*****kce
inspektor
duben 2014 – dosud 10 let a 9 měsíců
Kontrola dodržování platných právní předpisů v oblasti výroby, zpracování a prodeje potravin a pokrmů.
Jazyky
němčinazačátečník
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
Osvědčení o účasti na kurzu Technologie výroby a označování – pařených sýrů
Technologie výroby pařených sýrů, legislativní rámec označování
prosinec 2023
Certifikát Auditor bezpečnosti potravin
Provádění auditů potravinářských provozů dle ČSN EN ISO 19011
prosinec 2022
Osvědčení o absolvování kurzu - Doškolení auditorů bezpečnosti potravin
Příklady obvyklých neshod z auditů systémů bezpečnosti potravin, správné auditní postupy, požadavky normy ČSN EN ISO 19011, systém HACCP a programy nezbytných předpokladů, privátní normy GFSI (BRC, IFS, FSSC 22 000, GLOBALG.A.P.)
září 2022
Osvědčení o účasti na kurzu Technologie výroby a označování – čerstvých sýrů
Technologie výroby čerstvých sýrů, legislativní rámec označování
září 2020