Není foto: Mgr. Tomáš B.
ID 1350791

Mgr. Tomáš B. 36 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Polná + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání Vysokoškolské

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

Bezpečnost a kvalita potravin

září 2011 – červen 2013Vysokoškolské

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

Bezpečnost a kvalita potravin

září 2008 – červen 2011Bakalářské

Gymnázium Jana Masaryka Jihlava

Obecná gymnázium

září 2004 – květen 2008SŠ s maturitou

Praxe 10 let a 6 měsíců

St*****kce

inspektor

duben 2014 – dosud 10 let a 6 měsíců

Kontrola dodržování platných právní předpisů v oblasti výroby, zpracování a prodeje potravin a pokrmů.

Jazyky

němčinazačátečník

angličtinastředně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Srozumitelná a efektivní komunikace

Kurzy

Osvědčení o účasti na kurzu Technologie výroby a označování – pařených sýrů

Technologie výroby pařených sýrů, legislativní rámec označování

prosinec 2023

Certifikát Auditor bezpečnosti potravin

Provádění auditů potravinářských provozů dle ČSN EN ISO 19011

prosinec 2022

Osvědčení o absolvování kurzu - Doškolení auditorů bezpečnosti potravin

Příklady obvyklých neshod z auditů systémů bezpečnosti potravin, správné auditní postupy, požadavky normy ČSN EN ISO 19011, systém HACCP a programy nezbytných předpokladů, privátní normy GFSI (BRC, IFS, FSSC 22 000, GLOBALG.A.P.)

září 2022

Osvědčení o účasti na kurzu Technologie výroby a označování – čerstvých sýrů

Technologie výroby čerstvých sýrů, legislativní rámec označování

září 2020

Zájmy

Rekreační sport (volejbal, in-line, ferraty) Četba, Filmy Rybaření

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45