T. E. , životopis 811962
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Bohnice + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
El selehdar egypt
الماليه
září 1987 – červen 1989SŠ s maturitou
Praxe 10 let a 2 měsíce
Mo*********pik
Executive chef
květen 2009 – červen 2019 10 let a 2 měsíce
Responsively for all the functions of assigned kitchen employee’s facilities and cost to ensure maximum food and beverage departmental profit is achieved. Control and analysis on the ongoing process of the following: Operation in line with the hotel standards Quality levels of receiving, storage, production and presentation of food Cleanliness, sanitation and hygiene Operating cost , payroll, food cost (GOP) Guest satisfaction (GSI) Employee Satisfaction (ESI) Ensures optimum performance in all of the above, areas as assigned Controls cost by maintaining adequate inventory of food, Utilizing food surpluses, Portion control, keeping wastage to a minimum. Inspects physical on a daily basis all his assigned kitchen area, cold rooms, food store rooms and equipment for cleanliness and hygiene Trains, guides and evaluates the performances of his assigned kitchen staff.
Jazyky
ruštinamírně pokročilá
angličtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Food cost
Computer skills
2009