Není foto: T. E.
ID 811962

T. E.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Bohnice + 10 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Kuchař

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

El selehdar egypt

الماليه

září 1987 – červen 1989SŠ s maturitou

Praxe 10 let a 2 měsíce

Mo*********pik

Executive chef

květen 2009 – červen 2019 10 let a 2 měsíce

Responsively for all the functions of assigned kitchen employee’s facilities and cost to ensure maximum food and beverage departmental profit is achieved. Control and analysis on the ongoing process of the following: Operation in line with the hotel standards Quality levels of receiving, storage, production and presentation of food Cleanliness, sanitation and hygiene Operating cost , payroll, food cost (GOP) Guest satisfaction (GSI) Employee Satisfaction (ESI) Ensures optimum performance in all of the above, areas as assigned Controls cost by maintaining adequate inventory of food, Utilizing food surpluses, Portion control, keeping wastage to a minimum. Inspects physical on a daily basis all his assigned kitchen area, cold rooms, food store rooms and equipment for cleanliness and hygiene Trains, guides and evaluates the performances of his assigned kitchen staff.

Jazyky

ruštinamírně pokročilá

angličtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Logické myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Food cost

Computer skills

2009

Zájmy

Football

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45