Jan P. 38 let , životopis 692776
Garantujeme, že hledá práciVzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
OHS Turnov, Turnov Hotelnictví
Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)
září 2002 – červen 2006SŠ s maturitou
Praxe 16 let a 3 měsíce
Pa*********ota
Executive chef
duben 2021 – květen 2024 3 roky a 2 měsíce
Vedení 30 členného týmu. Zodpovědnost za catering, hotelovou restauraci a zámeckou restauraci se snídaněmi. Vytváření novych pokrmů, specialit a eventu. Tvorba kompletního zámeckého konceptu. Práce s hotelovým systémem ABX. UKÁZKA MÉ PRÁCE: Instagram: _johnny_the_cook_
Fu*******uga
Restaurant Manager
leden 2020 – listopad 2021 1 rok a 11 měsíců
Zodpovědnost za nově otevřenou restauraci. Nastavení prodejních cílů, marketingu a dohled nad ziskovostí restaurace. Nábor nových zaměstnanců a jejich proškolení. Kontrola a řízení nákladů, dohled nad dodržováním rozpočtu, statistiky a rozbor tržeb. Spolupráce na online marketingu a eventech. Nastavování business plánů na každý měsíc. Dodržování a kontrola BOZP a HACCP. Práce se systémem Storyous.
YA*****r.o
Provozní manager
červen 2019 – prosinec 2019 7 měsíců
Zodpovědnost za 2 centrály zaměřené na rozvoz Asijského kuchyně po celé Praze. Vedení společnosti RH company s.r.o která dodává Fresh jídla a Sushi velkoodběratelům Billa, Rohlík, Sodexo apod. Vedení 80 členného týmu, nastavování systematiky a koordinace provozu. Sestavování motivačních balíčků. Zaškolování nového personálu. Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Kompletní nastavování a vedení skladového hospodářství. Zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, tvorba kalkulací a nastavení cen. Týdenní Reporting, odpovědnost za ziskovost a plnění nastavených cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP. Práce s účetním programem Orion a Storyous.
Vr*****vna
Restaurant Manager / Šáfkuchař
listopad 2018 – květen 2019 7 měsíců
Zodpovědnost za provozovny: Vršovická Kozlovna a Kozlův Pivní Bar. Zajištění hladkého chodu a provozu obou restaurací. Sledování finančních výsledků, zpracování analýzy, zodpovědnost za celkovou profitabilitu restaurací. Nastavování cen a kontrola marží. Vedení 20 členného týmu, trénink zaměstnanců, plánování směn. Práce s restauračním systémem Ar Keeper. Vedení skladového hospodářství (zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, příprava podkladů pro výplaty a účetnictví). Nastavování bussines plánu a zodpovědnost za plnění daných cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP.
Ko*****oun
Restaurant Manager / Šéfkuchař
srpen 2015 – říjen 2018 3 roky a 3 měsíce
Zodpovědnost za provozovny: Kozlovna Beroun, Hospůdka u Jungmanna a cateringovou agenturu PUBZI Catering. Vedení 30 členného týmu. Řízení restaurací a plná zodpovědnost za jejich chod a hospodaření. Tvorba menu a celkové nabídky restaurace. Administrativa spojená s chodem restaurace. Spolupráce s dodavateli. Kontrola dodržování pracovních postupů, hygienických předpisů a zásad systému kritických bodů (HACCP) a BOZP. Nábor, řízení a motivace zaměstnanců. Schůzky se zákazníky, plánování a realizace akcí. Práce s restauračním systémem Comar.
Sp*******r.o
F & B manager
březen 2014 – červenec 2015 1 rok a 5 měsíců
Organizace indoorových a outdoorových akcí. Vedení 25 členného týmu. Organizace společenských akcí (vernisáže, módní přehlídky s večerní degustací). Zodpovědnost za cateringové akce. Organizace a zabezpečení veškerých administrativních úkolů ve spolupráci se šéfkuchařem - příprava jídelních lístků, souhrn služeb pro banket, nápojové lístky, apod. Spolupráci při vypracování obchodního a marketingového plánu hotelu a příprava rozpočtu oddělení. Reporting a analýza výstupů z informačních systémů, které úsek FB spravuje a předávání reportingů dle požadavků ředitele hotelu a vedení společnosti. Kontrola a řízení nákladů a porovnání s rozpočtem, statistiky a rozbor tržeb. Pravidelné plánování operativních meetingů včetně kontroly splněných úkolů. Práce s hotelový systémem Restis.
OSVČ
Majitel/ředitel hotelu a restaurace
leden 2012 – únor 2014 2 roky a 2 měsíce
Řízení dvou provozoven, které jsem měl v pronájmu: Hotel Pošta v Černém Dole a Penzion Tábor u Lomnice nad Popelkou.
SE*******r.o
Šéfkuchař
březen 2010 – prosinec 2011 1 rok a 10 měsíců
Sestava jídelních lístků, kalkulace, z části marketing, práce s hotelovým systémem AGNIS. Vedení 15 členného týmu.
PI*******OSA
Kuchař
leden 2009 – únor 2010 1 rok a 2 měsíce
Příprava Italských pokrmů, pizzy a domácích těstovin.
WE*********OST
Kuchař
březen 2008 – prosinec 2008 10 měsíců
Příprava hotových a minutkových pokrmů, rauty, bankety.
Jazyky
němčinazačátečník
angličtinazačátečník
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Další programy a počítačové znalosti
Restaurační systémy : Comar - začátečník, Agnis - začátečník, Restis - pokročily, účetní program Orion - začátečník, Stroyous - pokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
UKÁZKA MÉ PRÁCE Instagram: _johnny_the_cook_
Kurzy
Školení od společnosti MAKRO Cash & carry s.r.o.
Trendy moderní gastronomie.
duben 2015
Gastronomický seminář - vařte trendy s moderními technologiemi
Moderní vaření SOUS - VIDE, KONFITOVÁNÍ a použití v praxi. Bezezbytkové vaření.
říjen 2014
RH Plus Marketing
Základní systematika marketingu, základy facebook marketingu.
květen 2014